eerste keer meisjes beffen

Nu niet iniedergeval, misschien als we een keer wat hebben gedronken, dat gaat het misschien wel vanzelf, weet je! Silvana boog zich naar me toe en probeer me op mijn mond te zoenen. Misschien een andere keer! Ze keek me aan alsof ik haar had afgewezen en het werd me duidelijk dat ze echt wel lesbisch moest zijn. De volgende dag heb ik er nog steeds spijt van dat ik Silvana mij niet heb laten zoenen, want ik merk dat ik het wel had gewild.

Misschien was het alleen omdat mijn moeder thuis was en ik bang was dat ze het zou zien. Als we alleen waren geweest had ik het misschien nog wel gedaan ook. Of het is dat ze mijn vriendin is en dat wil ik ook zeker niet kapotmaken! Diezelfde avond belt Silvana mij nog: Alles goed" Sorry van gisteren he! Dat had ik beter niet kunnen doen, omdat je al zei dat je het niet wou!

Achteraf gezien heb ik er spijt van dat ik het niet gedaan heb, maar ik ben ook een beetje bang dat onze vriendschap er door kapot zal gaan, je moet wel weten dat ik voor de rest geen gevoelens voor je heb! Ik ben echt niet lesbisch hoor!

Ik wil later met een vent gaan trouwens enzo en zeker niet met een meid! Ik vind de sex gewoon supergeil met meisjes! Misschien van het weekend! Ga je nog mee uit in de stad" Vraag ik Silvana. Ze is echt een mooi meisje en ik beeld me in hoe het is om haar kutje te likken. Die week vinger ik mezelf elke avond op bed met in mijn hoofd het beeld dat ik Silvana aan het beffen ben. Ik zoek op het internet allemaal website"s af en probeer een antwoord op mijn vraag te vinden: Ben je lesbisch als je jezelf vingert op een meisje" En de vraag: Is het normaal om sex met een meisje lekker te vinden als je niet lesbisch bent" Op die vragen krijg ik moeilijk antwoord, het belangrijkst wat ik vond was het antwoord: Het is niet direct alles of niets, misschien is het wel gewoon nieuwschierigheid van mij.

Zaterdags ga ik even de stad in met mijn buurvrouw. Ik ga wel vaker met haar de stad in om haar te helpen met haar boodschappen en samen lopen we dan wat winkeltjes af.

Mijn buurvrouw is slecht ter been, daarom help ik haar een beetje als ik tijd heb. Ik kijk een beetje rond in de kledingwinkeltjes en vind een sexy shirtje, met een kort rokje. Ik beaam dit, het lijkt me verstandig om niet te zeggen dat ik het voor een meisje doe. Thuis aangekomen haast ik me naar mijn slaapkamer en kleed me snel uit.

Ik zoek in mijn kast naar mooie rooie lingerie die bij het rokje en het shirtje passen. Ik trek de string en de bh aan en bekijk mezelf in de spiegel.

Ik vind het wel sexy staan en draai een aantal rondjes voor de spiegel om mijn kontje te bekijken. De string loopt mooi door mijn bilnaad heen en aan de voorkant doorschijnen mijn schaamlippen mooi door de string.

Ik trek het rokje en het shirtje aan en bekijk mezelf en knik goedkeurend in de spiegel. Alsjeblieft serieuze reacties, ik vind het echt klote. Rommeltje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Rommeltje. Daar heb ik eerlijk gezegd al over nagedacht loveyou, maar je moet begrijpen dat het ons eerste afspraak was en dat ik misschien al wel iets te snel ben overgestapt op sex.

Eigenlijk vind ik het al erg onbeschoft van mezelf dat ik zo snel in haar onderbroek ben beland en heb er nu eerder spijt van dat ik het gedaan heb dan dat ik er trots op ben. En dat over "laat haar dingen bij jou doen", dat ik misschien een goede. Ik zat eigenlijk tijdens het zoenen haar de hele tijd overal aan te raken en te masseren, maar zij hield haar armen redelijk stil Heb je er al aan gedacht dat je misschien geen erectie kreeg door het feit dat je van jezelf al vond dat je het niet kon maken om zo snel te gaan?

Ik heb het al meegemaakt, vele anderen ook en jij volgens mij nu ook. Ik denk dus niet dat er iets mis is, enkel dat je vond dat het te snel ging en dat denk ik eerlijk gezegd ook. Spreek gewoon nog wat met haar af, vertel haar misschien ook hoe je je voelt ze zal het heus wel snappen en zo niet, weet je ook waar je aan toe bent en wanneer je je er klaar voor voelt, probeer het dan nog eens. Dan zal het heus wel lukken. Hemmingway Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Hemmingway.

Weet je zeker dat je wel op vrouwen valt? Nee ik was redelijk op mijn gemak toen het allemaal gebeurde. Wel lag mijn focus meer op het presteren dan op de liefde bedrijven zelf. Deziekegnoe, Ja dat weet ik wel zeker. Ik ben al een keer verliefd geweest.

Maar ik val wel op vrouwen met korte haren, maarja dat is wel heel toevallig allemaal nee ik ben absoluut niet gay. Echt, ze heeft een goddelijk lichaam en is precies wat ik in een meisje wil. Haar edele gedeelte was ook echt mooi en dat zie je niet bij veel vrouwen geloof ik. Misschien wel goed om te vertellen, ik heb die avond voor het eerst een joint gerookt samen met haar. Misschien heeft dat effect gehad?

Maar eerlijk gezegt denk ik toch echt dat het aan mij ligt aan hoe ik denk. Ik sta altijd al bekend om dat ik over alles teveel nadenk. Ik was eigenlijk ook helemaal niet geil ofzo, ik was meer gefocust om háár geil te krijgen. Het was mijn eerste keer dat ik samen met een volledig naakt meisje in bed lag. Wel heb ik haar tot een hoogtepunt kunnen brengen dus om een verdere relatie maak ik me niet druk Je klinkt alsof je heel erg gespannen was en gefocust op geil worden.

Dat kan, volgens mij, ook behoorlijk averechts werken. Ik denk dat als je die druk wegneemt dat het dan al een heel stuk beter gaat. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Em.

Haha oke mensen dankje voor deze reacties, ik zal ze ten harte nemen. Voor de rest zal ik wel vertellen hoe het nog afloopt en of ik er nog meer last van ga krijgen. In ieder geval al bedankt voor dit. Als ik heb geblowd krijg ik juist altijd een harde. Daarnaast, als ik mijn vriendin plezier wordt 'ie ook niet super hard, daar mag zij persoonlijk voor zorgen. Het lijkt me juist praktisch als je niet de hele tijd stijf bent terwijl je nog geen seks gaa hebben.

Ja, de volgende keer zal ik haar ook aan mij laten zitten. Het probleem is alleen dat ik zelf nog redelijk onzeker ben om mezelf, ik heb ook nog nooit mijn penis laten zien aan een meisje. Ik weet dat ik me zorgen maak om niks omdat ik nogal groot geschapen ben. Maar toch vind ik dat dan weer spannend, en ik weet zeker dat ik hem daardoor niet omhoog ga krijgen.

Als je dat niet eens durft ben je niet klaar voor seks. Alsof jij het niet spannend vond om de eerste keer je penis te laten zien aan een meisje. Dat is toch altijd wel spannend, of zit ik er nou helemaal naast.

Natuurlijk is dat spannend, maar gezonde spanning is wat anders dan enorm onzeker zijn. Veel mensen doen heel gewichtig over seks, maar je doet het voor de leuk.

Het is echt niet zo erg als iets niet perfect gaat, en je vriendin gaat je echt niet uitlachen om je gekke piem0l. Nee hoor, kingcarl zit ernaast. Ik vind het wel opmerkelijk dat het zo scheef verloopt, dat je al zoveel doet maar bij jezelf weinig toelaat.

Neemt zij totaal geen initiatief? Of kap jij het af? Ik weet het niet. Het was haar initiatief om van de bank naar haar bed the gaan. Maar uiteindelijk was ik degene die alleen haar bevredigde. Toen ik opstond met mijn rug naar haar toe en mijn broek uitdeed kwamen haar ouders thuis. Gelukkig maar anders had ze gezien dat ik nog niet opgewonden was. Ik denk dat ik degene was die het soort van afkapte omdat ik dacht dat ze klaar was gekomen, en ja ik weet dat vrouwen eeuwig door kunnen blijven gaan maar Ik denk iets van beide.

Oja en nog een ding. Ik was zondag weer spontaan naar haar toe gegaan en toen probeerde ik het onderwerp aan te snijden over wat die avond was gebeurd. We kwamen soort van tot de conclusie dat het allemaal wel wat snel was gegaan.

Mijn twijfels nemen alleen maar toe, ik weet het echt niet meer. Vind ze me nou leuk? Is ze zelf onzeker? Waarom zegt ze het niet gewoon'? Aankomende zaterdag heb ik een vrienden-feestje waar ik haar ook mee naar toe neem. Na het feest blijf ik wss bij haar slapen als het mag van haar ouders Dus ik zie die avond wel of er nog iets leuks gebeurd.

Ik wil eigenlijk wel een keertje met haar douche en dan kijken of het me dan lukt. Ook heb ik vanaf vrijdag niet aan mezelf gezeten, dus als het goed is sta ik zaterdag op een goed testosteron level, maar met alchohol wordt het al gelijk weer een stuk lastiger.. Dan drink je je toch gewoon niet het leplazarus? Overigens zou het juist geen probleem moeten zijn als je hebt geblowd omdat je bloedvaten dan uitzetten, waardoor je dus makkelijker een erectie krijgt.

Ik weet echt niet waar jij je informatie vandaan haalt hoor, maar veel mensen die stomdronken zijn lukt het niet heul makkelijk meer. Ze vertelde me dat ze er zelf vroeger een soort van traumatische ervaring mee heeft en dat ze dus wilt wachten.

Ik zei dat ik alle respect voor haar had en dat ik het niet erg vindt. Wel had ik gevraagd of ze nog dingen bij mij zou willen doen. Daar had ze dan geen problemen mee. Ze wil dat ik eerst haar vriend wordt voordat we echt meer sex gaan hebben.

Ik heb haar ook verteld dat ik het allemaal wel spannend vind en dat ze dus niet de enige is die er 'problemen' mee heeft.

Hopelijk vind ik een leuk lief meisje die op internet contact wild en dan veilig een keer bij elkaar kunnen afspreken. Dat lijkt me zo chil en daar zal ik altijd van blijven houden! Lees eigenlijk pas nu reacties op wat ik vertelde, over hoe lekker beffen is om te geven en om te krijgen.

Moet er haast van blozen. Eigenlijk zou je hier moeten kunnen aangeven of je je e-mailadres bekend wilt maken aan anderen. Want als ik het zo lees valt er wel wat te koppelen. Ik gun het de meiden én de jongens dat ze een vriendje vinden met wie het heerlijk beffen is ;-.

Nou mensen zonder love zondag 05 oktober   [ Goed gebeft worden is zoooo lekker! Vooral als hij lekker lang doorgaat ook als je al een paar keer bent klaar gekomen en je gewoon super nat bent. Als hij dan gewoon doorgaat en met een vinger of iets anders erbij in is dat zo lekker.

Als hij lang genoeg doorgaat dan kom je op een gegeven moment een minuut of langer achter elkaar klaar en heb je gewoon geen controle meer over jezelf, zo lekker is dat! Maar zonder virendje is het wel lastig, maar je kan het best eens bij een jongen vragen of hij wil. Meeste jongens vinden het volgens mij super geil om te doen. Ik wil ook wel eens iemand beffe lijkt me echt geil maar ik heb ook geen vriendin: Ik ben gepijpt heb nog nooit gebeft.

Ik zou ook heel graag een meisje beffen en het gaat mischien ook al snel gebeuren want laatst zaten we bij haar op de bank en ze begon me te kussen en mij te pijpen da was echt zo lekker toen we klaar waren zei ze tegen mij: Gebeft worden is heerlijk.

Zorg er wel voor dat je volledig kaal bent, jongens en meisjes hebben het niet zo begrepen op haartjes in hun mond! Zou lekker leren beffen niet erg vinden. Heb alleen een meid nodig die voor 69 open is. Volledig kaal is echt niet nodig, mijn vriendin heeft een volle bos haar op haar kut en ik bef haar gewoon.

En dat is prima te doen. Maar een vraag je als je als jongen een meisje moet beffen. De smaak en geur van een vagina is niet ergens mee te vergelijken. Het is heel specifiek en het verschilt ook per meisje. Ik vind het in ieder geval wel lekker ruiken en smaken. Ik zou supergraag een meisje beffen en maakt mij echt niet uit of ze mij pijpt of niet.

Mijn vriend heeft er enige ervaring mee, dus hij weet de goeie technieken dus voelt echt echt heel fijn. Ik blijf het wel awkward vinden wanneer hij me aankijkt terwijl hij dat doet xD Maar verder is het zeker een aanrader! Ik heb met een aantal meiden gehad die beffen heerlijk vonden. Ja, licht zoetig, en het ruikt heel geil. Natuurlijk moet een meid zich wel goed wassen. En ja, ook scheren kaal of streepje.

Wat lekker is, is om heerlijk te teasen, langs de vagina likken, binnenkant benen, net zo lang tot het hijgen kreunen wordt. Dan de schaamlippen likken, en af en toe plagend de clitoris. Ze is dan al heel nat. Zo kun je dan eventueel nog een vinger of 2 in haar kutje stoppen, als ze dat lekker vindt.

Maar het echte werk is toch wel met de tong rondjes draaien om de clitoris, en dan haar reactie afwachten. Het beffen pas je dan aan aan haar reacties hijgen, kreunen, pakken haar handen je hoofd vast, schokt haar onderlichaam.

Mijn manier was om altijd langzaam teasend te beginnen, als ze in extase kwam sneller en krachtiger haar clitje te likken, en als ze ineens heel zwaar ademt en gaat schokken dus klaar gaat komen weer ineens heel langzaam, zwoel likkend.

Nee hoor, kingcarl zit ernaast. Ik vind het wel opmerkelijk dat het zo scheef verloopt, dat je al zoveel doet maar bij jezelf weinig toelaat. Neemt zij totaal geen initiatief? Of kap jij het af? Ik weet het niet. Het was haar initiatief om van de bank naar haar bed the gaan. Maar uiteindelijk was ik degene die alleen haar bevredigde. Toen ik opstond met mijn rug naar haar toe en mijn broek uitdeed kwamen haar ouders thuis.

Gelukkig maar anders had ze gezien dat ik nog niet opgewonden was. Ik denk dat ik degene was die het soort van afkapte omdat ik dacht dat ze klaar was gekomen, en ja ik weet dat vrouwen eeuwig door kunnen blijven gaan maar Ik denk iets van beide.

Oja en nog een ding. Ik was zondag weer spontaan naar haar toe gegaan en toen probeerde ik het onderwerp aan te snijden over wat die avond was gebeurd. We kwamen soort van tot de conclusie dat het allemaal wel wat snel was gegaan. Mijn twijfels nemen alleen maar toe, ik weet het echt niet meer. Vind ze me nou leuk? Is ze zelf onzeker? Waarom zegt ze het niet gewoon'? Aankomende zaterdag heb ik een vrienden-feestje waar ik haar ook mee naar toe neem.

Na het feest blijf ik wss bij haar slapen als het mag van haar ouders Dus ik zie die avond wel of er nog iets leuks gebeurd. Ik wil eigenlijk wel een keertje met haar douche en dan kijken of het me dan lukt. Ook heb ik vanaf vrijdag niet aan mezelf gezeten, dus als het goed is sta ik zaterdag op een goed testosteron level, maar met alchohol wordt het al gelijk weer een stuk lastiger..

Dan drink je je toch gewoon niet het leplazarus? Overigens zou het juist geen probleem moeten zijn als je hebt geblowd omdat je bloedvaten dan uitzetten, waardoor je dus makkelijker een erectie krijgt. Ik weet echt niet waar jij je informatie vandaan haalt hoor, maar veel mensen die stomdronken zijn lukt het niet heul makkelijk meer. Ze vertelde me dat ze er zelf vroeger een soort van traumatische ervaring mee heeft en dat ze dus wilt wachten. Ik zei dat ik alle respect voor haar had en dat ik het niet erg vindt.

Wel had ik gevraagd of ze nog dingen bij mij zou willen doen. Daar had ze dan geen problemen mee. Ze wil dat ik eerst haar vriend wordt voordat we echt meer sex gaan hebben. Ik heb haar ook verteld dat ik het allemaal wel spannend vind en dat ze dus niet de enige is die er 'problemen' mee heeft.

Ik had ook voorgesteld om eerst eens samen te douchen ofzo, zodat ik minder zenuwachtig wordt als ik uiteindelijk naakt voor haar sta ik vond het persoonlijk wel een goed idee. Haha ik vond samen douchen enger dan seks, maar goedzo. Meningen kunnen feitelijk onderbouwd zijn.

Jij vertelt die jongen dat hij niet toe is aan seks omdat hij het überhaupt spannend vindt een beetje doorsnee mens vindt zijn ontmaagding en alles daar omheen spannend. Laatst gewijzigd op om Nou ja, onzeker is een groot woord.

Laten we het meer op spannend houden en dat ik daardoor zenuwachtig word. Als je het niet bedoelt, waarom zeg je het dan? Nou, ik ben onzeker of ik wel echt onzeker ben. Gisteravond heb ik trouwens weer een leuke avond met haar gehad. Ik heb me met drinken wel wat ingehouden, na ja er gingen wel een stuk of 6 biertjes en wat wijn doorheen.

Naderhand ben ik met haar samen naar huis gefiests en we hebben nog lang gepraat over wat onze plannen zijn en we hebben ook nog gepraat over sex. Naderhand hebben we erg lang staan zoenen en ik merkte dat ik daardoor al bijna een erectie kreeg.

Kortom, ik denk dat het allemaal wel goed gaat komen. Mijn conclusie is dat ik me niet op mijn gemak voelde bij haar en dat ik deels zenuwachtig was. Nu dat ik haar beter ken ben ik gewoon veel relaxter en gaat het wel lukken!

Bedankt voor alle tips het heeft me enorm geholpen. Onzeker of je onzeker bent, onzeker genoeg in mijn ogen. Ik zou er mee wachten. Gewoon langzaam opbouwen zoals je nu doet. Oke het was weer zo ver. Ik had mijn meisje een super massage gegeven en haar naderhand tot een hoogtepunt gevingerd en gebeft. Ik vind het super leuk om te doen en snap daarom ook niet waarom ik er niet geil van wordt. Toen ik haar had laten klaarkomen en ik "aan de beurt" was, schaamde ik me dus ook heel erg omdat ik maar een halve erectie had.

Ze gebruikte haar handen en mond maar toch bleef het maar half. Toen hebben we nog even met elkaar gevreëen en ik heb nog geprobeerd haar te penetreren maar toch werd mijn lul niet hard genoeg. Soms als ik alleen maar met haar zoen dan krijg ik binnen 10 seconden een mega harde maar als ik haar dan helemaal naakt voor me heb en ik zie haar mooie vulva dan word ik te gespannen ofzo Erg frustrerend dit allemaal Probeer het wat minder in te delen in "eerst zij, dan ik" en wat meer aan elkaar te zitten terwijl jullie bezig zijn, of wissel het af.

Volgend weekend ga ik weer naar haar toe dus wss ook sex. Ik heb me voorgenomen om in ieder geval niet te mastruberen voor een hele week. Kijken of dat helpt. Maar eerlijk gezegd vind ik het ook gewoon belangrijker dat zij het leuk vind, ik zelf sta op nummer 2. Voor de volgende keer heb ik al gezegd dat ik "aan de beurt ben" dus ik hoop dat het gaat lukken. Naja de tijd zal het leren. Het is niet heel erg. Bij mij is ie ook nooit echt hard als ik het werk doe. Daar mag de dame in kwestie voor zorgen, wat ook wel goed lukt.

Ok, shit is niet zo lekker aan het gaan. Ze heeft de avond nadat ik met haar naar bed ben geweest met een andere jongen gezoend. Misschien wel meerdere aangezien ze zich niets van de hele avond herinnert.

Wss zat er iets in haar drankje ofzo Ik geloof haar wel denk ik. Maar nu is mijn onzekerheid alleen maar toegenomen en ik weet niet of ik haar nog wel leuk vind. Kortom ik blijf nog wel even maagd Het lijkt me sterk dat er iets in haar drankje zat. Ik denk dat ze gewoon spijt heeft en geen verantwoordelijkheid wil nemen.

Eerste keer meisjes beffen

Eerste keer meisjes beffen En als ik zo al die meisjes hoor, wat is er mis met jongens die beffen? . De eerste keer was dat ze mij liet zien dat ze op een pornosite met. Voor mij zou het ook de eerste keer zijn maar het lijkt me zo lekker om te doen! ik zou graag een meisje beffen. wat jongen 19 hierboven schrijft (tijdje terug). 1 dec Een “eerste keer” kan over zoveel meer gaan dan je ontmaagding. Het voelt verdomd goed als een meisje je beft. Vrouwen weten wat ze.

Vrouw zoekt anale sex 60 plus sex

: Eerste keer meisjes beffen

Lesbies gratis brabantse sex 119
Sletje zoekt man druipende kut 431
Meesteres leiden gangbang thuis Thuisontvangst hellevoetsluis cardate arnhem
VANDAAG SEXDATE DIKKE VETTE WIJVEN 712