je eigen kut likken seks in natura

Doordat ik zoveel bewoog wilde de auto gaan rijden, dus greep Maarten snel in, ds handrem erop. Dus hield hij zijn hand, op de mijne. Ik vroeg wat doe je nu? Op de handrem zetten voor de wagen van deze heuvel afrijdt. Oh zal ik,jou ook eens op de handrem zetten, bij mij begonnen alle stoppen door te slaan. Ik voegde de woorden bij de daden en greep met mijn rechterhand in zij kruis. Ik had me weleens in mijn dromen afgevraagd hoe zijn pik eruit zou zien.

Door mijn gedrag veranderde Maarten ook van zakelijk contact naar een man die al 6 maanden droog staat. Hij zoende me volop op mijn mond, met zijn hand ging hij door mijn haar. Ik moest en zou Maarten een beurt geven, zo geil was ik.

Maarten begreep wat ik wilde, hij draaide aan mijn stoel zodat die naar achterklapte zodat die vlak kwam te liggen. Ik tongde Maarten, en ging met mijn handen vanaf zijn nek omlaag zoekend naar….

Ik maakte zijn bloese knoopje voor knoopje los. Ik zakte met mijn rechterhand zijn broek in, met mijn linkerhand maakte ik zijn broek open. Ik pakte zijn lul uit zijn broek, oeh ik schrok wel even, hij was nu al zeker 20 cm. Ik zakte met mijn hoofd naar zijn kruis, ik gaf zijn eikel een kusje, likte zijn lul langs de schacht, haalde zijn ballen ook uit zijn broek en zuigde op zijn ballen. En likte me weer een weg omhoog.

Maar nu nam ik zijn eikel in mijn mond en begon hem heerlijk te pijpen. Ik was bang dat ik hem niet helemaal in mijn mond kwijt kon hij was zo groot, toch probeerde ik het, ik was hem aan het zuigen of mijn leven ervanaf hing, het had blijkbaar resultaat want ik voelde zijn pik nog groter en ook dikker worden, mijn kutje werd er helemaal nat van.

Maarten was bezig mij ook uit te kleden, eerst mijn topje uit, mijn rokje omlaag, dus daar zat ik dan in een grote Alfa Romeo Maarten te pijpen in mijn BH en mijn doorschijnende string op een verlaten landweggetje bij het bos. Maarten ging verder,mijn BH moest het ook ontgelden, mijn grote borsten vielen nu bloot, ik zag zijn mond openstaan van verbazing.

Dus ik vroeg bevalt het wat je ziet? Deze was al zo nat dat hij deze snel gevonden had, eerst ging er 1 vinger in, daarna 2 en toen drie. Hij was me nu lekker aan het vingeren, ik pijpte hem heerlijk. Ik voelde hem beginnen te schokken, dus ik stopte met pijpen, ik kroop tussen zijn benen en stopte zijn dikke stamboom tussen mijn tieten.

Zijn lul was nu toch zeker wel een cm of 30 lang en net zo dik als mijn polsen, hij begon met zijn lul tussen mijn tieten te rijden. Hij drukte mijn tieten stevig tegen elkaar aan zodat zijn lul goed gemolken werd.

Ik ging met mijn handen tussen mijn benen in ging verder met vingeren, waar Maarten gebleven was. Maarten begon weer te schokken, hij liet zijn stoel naar achteren vallen. Zijn pik kwam tussen mijn tieten los, ik zoog er weer een paar keer diep op.

Stopte zijn lul weer tussen mijn tieten. En begon neuk bewegingen te maken, ik drukte mijn tieten fijn tegen zijn lekkere dikke STAM. En ja hoor daar kwam hij klaar, al dat sperma spoot met stralen eruit over mijn tieten. Ook kwam er wat sperma op mjn gezicht, een klein straaltje tegen mijn oog aan, hierdoor zag ik even helemaal niets meer. Maarten was even uitgeteld en vroeg mij naar boven te komen.

Ik klom over zijn lichaam heen, min tieten bengelden over zijn knieen heupen, zijn slappe lul, nog steeds 20 cm groot. Hij scheurde mijn slipje stuk en trok mij naar hem toe, gaf mij een tongzoen, hij zakte naar beneden af. Bij mijn tieten likte hij zijn eigen sperma ervanaf. Hij zoog aan mijn tepels, die waren hard en werden alleen maar harder en gevoeliger vooral mijn tepel met tepel piercing was sinds ik die piercing had laten zetten super gevoelig geworden.

Hij zakte boog verder af, bij mijn navelpiercing ging hij weer lekker zuigen en likken, hij zakte nog wat verder naar beneden. Bij mijn kutje aan gekomen. Maarten zoog eerst aan mijn buitenste lippen, daarna plagerig mijn clitje. Vervolgens begon hij mij te beffen, zoals ik nooit was gebeft.

Ondertussen voelde ik zijn lul alweer groeien de tent van 30cm stond alweer tegen mijn tepels te prikken. Hij draaide zich verder naar achteren de achterbank op. Ik kroop nu bovenop hem en hing met mijn poesje plagend boven zijn enorme lul. Ik zakte iets naar beneden, raakte zijn eikel net aan, en ging dan weer plagerig omhoog en zo voerde ik het tempo op. Tot ik mij plotseling helemaal over zijn lul liet zakken.

Mijn kutje begon een beetje te bloeden, hij was werkelijk waar uitgerekt. Eigenlijk dus door die grote lul van hem voor de 2de keer ontmaagd. Ik bereed hem als een echte amazone. Door de lengte van zijn paal raakte ik soms het dak, au dat deed pijn. Oh wat neukte deze vent lekker. We veranderde van standje, naar mijn favoriete standje Doggystyle, hij werd alleen maar geiler, mijn tieten bungelde heen en weer.

Hij pompte zijn grote pik diep in mij, hmm heerlijk. Hij greep mij bij mijn tieten, en kneep er zachtjes in, dan weer draaide hij cirkeltjes. Ik wou hem zijn hele auto door slingeren, als hij me maar neukte, ik ging op mijn rug liggen en hij begon me weer te likken.

Oh ah oe klonk het. Vervolgens bracht hij zijn gereedschap weer in positie en stootte hem in 1 keer naar binnen, ik was zo nat, dat dat geen enkel probleem meer voor hem was. Hij pakte me stevig mijn kontje mee en beukte op de maat van de muziek op de radio.

Zijn handen gingen verder op verkenningstocht uit mijn kontje moest het ontgelden, eerst mijn billen uit elkaar, tegelijkertijd begon hij mijn keihard geworden tepels te zuigen en likken, dus ik vond alles best. OK, lach ik en stel voor dat ik mijn penis laat zien, als zij ook met haar buikje op de proppen komt.

Ik maak aanstalten door op te staan, maar ze wuift het voorstel weg en verbied mij mijn rits van mijn jeans open te trekken. Ze biedt aan om nog een kopje thee uit de keuken te halen. Ik stem daarmee in en wacht ietwat opgewonden op de naderende dorstlesser. Het duurt een paar minuten en dan komt Loki de kamer weer binnen. Er is iets veranderd. Ze heeft haar jurk uitgetrokken en draagt een glimmende zwarte body.

Haar lippen zijn nu felrood geverfd en zwarte netkousen completeren de sexy-outfit. Ik kijk haar stomverbaasd aan en steek mijn handen naar haar uit. Ze komt op mij toegelopen. Parkeert de kopjes zorgvuldig op de tafel en gaat behoedzaam bij mij op schoot zitten. Ik leg mijn armen om haar heupen en druk haar zachtjes tegen mij aan. Ze wendt haar hoofd naar mij toe en geeft plagerig enkele kleine kusjes op mijn wang en eindigt tenslotte op mijn mond.

Niet veel later duwt ze haar tong langzaam bij mij naar binnen. Haar spitse tongetje draait als een raket rond en ik laat mij ook niet onbetuigd. Loki zoent met passie en pakt mijn gezicht vast om haar buit niet te verliezen. Ik schuif een hand op haar borsten. De baleinen beletten mij echter om haar blanke borsten boven de glanzende stof uit te halen. Ik forceer niets en wrijf gevoelig over haarwarme borsten.

Ik merk dat ze het heerlijk vindt. Dan leg ik een hand op haar bovenbeen en duw haar benen een beetje uit elkaar. Dat mag, want Loki gaat verzitten om ruim baan te verlenen. Tergend langzaam trek ik baantjes inside leg op de nylon kousen. Heel rustig, maar wel volgens plan, kruip ik steeds verder omhoog met mijn zoekende vingers. Loki gloeit en ik schuif langzaam mijn hand door naar haar warme kruis. Weer terug en dan weer zachtjes tegen de warme stof aan.

Ik voel een kanten randje en voer de spanning op door steeds vaker haar kruis aan te raken. En ook steeds harder. Loki zoent als een bezetene en ik ontdek dat er in haar kruis 2 drukknoopjes zitten, die iets moois verbergen.

Als Loki even op adem komt, leg ik mijn hand op de sluiting wriemel een vinger langs het kanten randje. Ik voel een geschoren huidje en raak haar schaamlip. Ik trek het voorzichtig strak en glip met mijn vinger kort in haar vochtige kut. Ik zet de zoektocht voort door haar schaamlippen te betasten en draai kleine cirkels met mijn vinger. Ik heb een erectie in mijn jeans en Loki schuift zachtjes met haar billen over de bobbel.

Ik trek mijn vinger, die knel kwam te zitten in haar kruis, terug en maak de knoopjes snel los. De stof stond gespannen op haar buik en dus springt het voorpand omhoog. Ik til het pandje verder en zie de mooi geschoren vagina van Loki. Ze kijkt naar mij en zegt: Ik lach en maak haar een compliment voor haar strakke buikje, waar een ragfijn donzen randje haar op gesneden staat.

Ik wrijf hard op haar kittelaar en schuif een vinger naar binnen, snel daarop gevolgd door een tweed vinger. Haar natte kut kan het hebben en ik rag hard met mijn vinger door haar liefdesgrot. Ze kreunt en knijpt hard in mijn lijf. Smachtend komt ze klaar op mijn forse bewegingen. Met een diepe zucht laat ze haar hoofd achterover vallen en zoekt wankelend steun op mijn borstkast. Loki staat sloom op, sjort mijn riem los en uit de lusjes.

De knoop van mijn broek spat open en Loki drukt de rits snel naar beneden. Ze trekt mij even overeind, zodat er ruimte is om de broek van mijn billen te sjorren.

Mijn slip gaat spontaan mee en mijn penis staat meteen recht omhoog. Nu is het de beurt aan Loki om haar bewondering te tonen. Ze pakt mijn gezwollen balzak in haar hand en zegt dat het heerlijk aanvoelt. Ze wrijft mijn penis zachtjes op. De eikel torent omhoog en Loki tikt met haar wijsvinger op mijn gevoeligheid. Ik kreun en heb inmiddels ook weer een vinger in haar vochtige vagina geschoven. Nu ga ik veel voorzichtiger met mijn vingers heen en weer.

Loki kreunt alweer op haar beurt. Wat een geilwijf is het. Had ik totaal niet verwacht. Ze kan volgens mij de hele dag wel klaar komen. Loki trekt mij omhoog en leidt mij naar haar slaapkamer. Terwijl ik achter haar aanloop, trek ik op haar rug aan het koordje dat de bustier op zijn plaats houdt.

De panden schuiven van elkaar en ik neem het vallende kledingstuk van Loki over voordat het op de grond valt. Haar ranke blanke lijf is helemaal voor mij, want ze draait zich om, zodat ik haar borsten kan zoenen. Ik lik aan haar tepels en ze zegt dat ze daar heel geil van wordt. Nog geiler, ik kan het mij bijna niet voorstellen. Ik zuig de B cups helemaal op. Loki kroelt in mijn haar en zucht haar geilheid naar buiten.

Loki knoopt mijn overhemd open en werkt het shirt naar de grond. Ze woelt liefdevol door mijn borstharen en peutert aan mijn gezwollen tepels. Ik leun na mijn zuigwerk aan haar tepels, met mijn hoofd zwaar op haar schouder en Loki laat zich kalm op bed glijden. Ik schuif aan en we omhelzen elkaar innig. ZE klauwt met haar nagels op mijn rug en knijp hard in haar billen. Ze krimpt even ineen van de pijn , maar herstelt zich snel en moedigt mij aan om haar helemaal uit elkaar te rukken.

Loki zoent ook weer als een bezetene en ik pomp met twee vingers door in haar natte vagina. Ze kroelt met haar onderlijf, begint zwaar te ademen en komt opnieuw kirrend klaar. Ik vinger haar clitoris en bewerk haar G-spot en snel is Loki toe aan haar derde orgasme. Ze puft, op haar rug gelegen, even uit en ik lik haar oorlelletje.

Ik fluister of ze gebeft wil worden. Graag, kijkt ze me gelukkig aan. Ik zoen langzaam langs haar tepels en strakke buik naar beneden.

Loki zet haar benen verder uit elkaar, zodat ik mijn tong op haar roze knopje kan zetten. Met mijn tong en vingers werk ik alle genotsplekjes bij haar af. Ze kreunt dat ik zo geil ben en dat is voor mij reden om langer in haar warme grotje te woelen.

Met een forse schok komt ze weer klaar en blijft met een brede glimlach in de kussens liggen. Ik steek een kletsnatte vinger in haar mondje, ze likt haar eigen vocht braaf van mijn vingers. Ze heeft ondertussen mijn penis nog steeds stevig vast en trekt ritmisch aan mijn genotspaal.

Ik fluister een verzoeknummer in haar oor. Ze lacht spontaan en zegt dat ze mij met alle plezier wil pijpen.

Loki kruipt zoenend naar beneden. Ze likt liefkozend met strakke balzak en zuigt een bal op in haar gulzige mond. Ze likt mijn bilnaad en masseert nu beide ballen. Dat heeft een vrouw nog nooit bij mij gedaan.

... Zwarte natte kut sex in natura. Edna Sager Gratis sex Grote negerinnen tieten en een zwarte natte kut. Thuisontvangst assen je eigen kut likken. 5 dec Tags: eigen tepels likken lekkere tieten big boobs zichzelf grote lul, pijpen, kut likken, milf, neuken, klaar komen, mond vol sperma, harde tepels. Je eigen tepels likken. Vandaag. zin in seks, milf, tieten, kont, poesje, geswaffeld natte kut, grote tieten, tepels knijpen, kale kut, geil, in natura betaald. Man likt sperma uit kut huisvrouw masturbeert Dikke behaarde kut oma en dochter sex Tietjes zuigen kutje likken pik zuigen tieten en kut neuken. Veel beloven en daarna duperen door eigen familielid, de broer van haar vader Naïma. Independent, charming, with a natura My name is Anna, 25 years old who is wa.

BUITEN SEX PRIVE PJES

SEX DATE GELDERLAND SEXDATE ASSEN

: Je eigen kut likken seks in natura

Kale kut milf sexdate emmeloord Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ik tongde Maarten, en ging met mijn handen vanaf zijn suikeroom gezocht sexs filpjes omlaag zoekend naar…. Als je deze functionaliteit wel wilt gebruiken, overweeg dan om Internet Explorer te upgraden naar versie 9 of hoger, of gebruik een alternative webbrowser zoals Chrome of Firefox. Ik ben op zoek naar mijn slip en jeans die hier ergens moeten liggen. Van mijn ouders kreeg ik op mijn 18de verjaardag mijn eerste rijles cadeau.
Rimmen film gratis online sex Ik zakte met mijn hoofd naar zijn kruis, ik gaf zijn eikel een kusje, likte zijn lul langs de schacht, haalde zijn ballen ook uit zijn broek en zuigde op zijn ballen. Ik vertelde dat als ik nou eens een gezellig avond met hem zou gaan stappen, kan jij mij dan een keertje een extra uurtje rijden van jouw vrije tijd rijles geven? En het was ter bevordering van mijn lichaamshygiëne, zeg ik erbij. Vervolgens begon hij mij te beffen, zoals ik nooit was gebeft. Nu kwam het topje van zijn lul weer tegen mijn sterretje aan gedrukt en hoeps, daar ging die weer naar binnen.
Je eigen kut likken seks in natura Escort limburg mooie naakte lesbische vrouwen
SEX VRIENDIN GEZOCHT GRATIS MOOIE BLOTE VROUWEN Shemale sexcontact dikke tieten tiener

Bisex dating rijpe vrouwensex

Ik maak aanstalten door op te staan, maar ze wuift het voorstel weg en verbied mij mijn rits van mijn jeans open te trekken.

Ze biedt aan om nog een kopje thee uit de keuken te halen. Ik stem daarmee in en wacht ietwat opgewonden op de naderende dorstlesser. Het duurt een paar minuten en dan komt Loki de kamer weer binnen. Er is iets veranderd. Ze heeft haar jurk uitgetrokken en draagt een glimmende zwarte body. Haar lippen zijn nu felrood geverfd en zwarte netkousen completeren de sexy-outfit. Ik kijk haar stomverbaasd aan en steek mijn handen naar haar uit.

Ze komt op mij toegelopen. Parkeert de kopjes zorgvuldig op de tafel en gaat behoedzaam bij mij op schoot zitten. Ik leg mijn armen om haar heupen en druk haar zachtjes tegen mij aan. Ze wendt haar hoofd naar mij toe en geeft plagerig enkele kleine kusjes op mijn wang en eindigt tenslotte op mijn mond. Niet veel later duwt ze haar tong langzaam bij mij naar binnen. Haar spitse tongetje draait als een raket rond en ik laat mij ook niet onbetuigd. Loki zoent met passie en pakt mijn gezicht vast om haar buit niet te verliezen.

Ik schuif een hand op haar borsten. De baleinen beletten mij echter om haar blanke borsten boven de glanzende stof uit te halen. Ik forceer niets en wrijf gevoelig over haarwarme borsten.

Ik merk dat ze het heerlijk vindt. Dan leg ik een hand op haar bovenbeen en duw haar benen een beetje uit elkaar. Dat mag, want Loki gaat verzitten om ruim baan te verlenen. Tergend langzaam trek ik baantjes inside leg op de nylon kousen. Heel rustig, maar wel volgens plan, kruip ik steeds verder omhoog met mijn zoekende vingers. Loki gloeit en ik schuif langzaam mijn hand door naar haar warme kruis. Weer terug en dan weer zachtjes tegen de warme stof aan.

Ik voel een kanten randje en voer de spanning op door steeds vaker haar kruis aan te raken. En ook steeds harder. Loki zoent als een bezetene en ik ontdek dat er in haar kruis 2 drukknoopjes zitten, die iets moois verbergen.

Als Loki even op adem komt, leg ik mijn hand op de sluiting wriemel een vinger langs het kanten randje. Ik voel een geschoren huidje en raak haar schaamlip. Ik trek het voorzichtig strak en glip met mijn vinger kort in haar vochtige kut. Ik zet de zoektocht voort door haar schaamlippen te betasten en draai kleine cirkels met mijn vinger. Ik heb een erectie in mijn jeans en Loki schuift zachtjes met haar billen over de bobbel.

Ik trek mijn vinger, die knel kwam te zitten in haar kruis, terug en maak de knoopjes snel los. De stof stond gespannen op haar buik en dus springt het voorpand omhoog. Ik til het pandje verder en zie de mooi geschoren vagina van Loki. Ze kijkt naar mij en zegt: Ik lach en maak haar een compliment voor haar strakke buikje, waar een ragfijn donzen randje haar op gesneden staat. Ik wrijf hard op haar kittelaar en schuif een vinger naar binnen, snel daarop gevolgd door een tweed vinger.

Haar natte kut kan het hebben en ik rag hard met mijn vinger door haar liefdesgrot. Ze kreunt en knijpt hard in mijn lijf. Smachtend komt ze klaar op mijn forse bewegingen. Met een diepe zucht laat ze haar hoofd achterover vallen en zoekt wankelend steun op mijn borstkast. Loki staat sloom op, sjort mijn riem los en uit de lusjes. De knoop van mijn broek spat open en Loki drukt de rits snel naar beneden.

Ze trekt mij even overeind, zodat er ruimte is om de broek van mijn billen te sjorren. Mijn slip gaat spontaan mee en mijn penis staat meteen recht omhoog.

Nu is het de beurt aan Loki om haar bewondering te tonen. Ze pakt mijn gezwollen balzak in haar hand en zegt dat het heerlijk aanvoelt. Ze wrijft mijn penis zachtjes op. De eikel torent omhoog en Loki tikt met haar wijsvinger op mijn gevoeligheid.

Ik kreun en heb inmiddels ook weer een vinger in haar vochtige vagina geschoven. Nu ga ik veel voorzichtiger met mijn vingers heen en weer. Loki kreunt alweer op haar beurt. Wat een geilwijf is het. Had ik totaal niet verwacht. Ze kan volgens mij de hele dag wel klaar komen. Loki trekt mij omhoog en leidt mij naar haar slaapkamer. Terwijl ik achter haar aanloop, trek ik op haar rug aan het koordje dat de bustier op zijn plaats houdt. De panden schuiven van elkaar en ik neem het vallende kledingstuk van Loki over voordat het op de grond valt.

Haar ranke blanke lijf is helemaal voor mij, want ze draait zich om, zodat ik haar borsten kan zoenen. Ik lik aan haar tepels en ze zegt dat ze daar heel geil van wordt. Nog geiler, ik kan het mij bijna niet voorstellen. Ik zuig de B cups helemaal op. Loki kroelt in mijn haar en zucht haar geilheid naar buiten. Loki knoopt mijn overhemd open en werkt het shirt naar de grond. Ze woelt liefdevol door mijn borstharen en peutert aan mijn gezwollen tepels. Ik leun na mijn zuigwerk aan haar tepels, met mijn hoofd zwaar op haar schouder en Loki laat zich kalm op bed glijden.

Ik schuif aan en we omhelzen elkaar innig. ZE klauwt met haar nagels op mijn rug en knijp hard in haar billen.

Ze krimpt even ineen van de pijn , maar herstelt zich snel en moedigt mij aan om haar helemaal uit elkaar te rukken. Loki zoent ook weer als een bezetene en ik pomp met twee vingers door in haar natte vagina. Ze kroelt met haar onderlijf, begint zwaar te ademen en komt opnieuw kirrend klaar.

Ik vinger haar clitoris en bewerk haar G-spot en snel is Loki toe aan haar derde orgasme. Ze puft, op haar rug gelegen, even uit en ik lik haar oorlelletje. Ik fluister of ze gebeft wil worden. Graag, kijkt ze me gelukkig aan. Ik zoen langzaam langs haar tepels en strakke buik naar beneden. Loki zet haar benen verder uit elkaar, zodat ik mijn tong op haar roze knopje kan zetten. Met mijn tong en vingers werk ik alle genotsplekjes bij haar af. Ze kreunt dat ik zo geil ben en dat is voor mij reden om langer in haar warme grotje te woelen.

Met een forse schok komt ze weer klaar en blijft met een brede glimlach in de kussens liggen. Ik steek een kletsnatte vinger in haar mondje, ze likt haar eigen vocht braaf van mijn vingers. Ze heeft ondertussen mijn penis nog steeds stevig vast en trekt ritmisch aan mijn genotspaal.

Ik fluister een verzoeknummer in haar oor. Ze lacht spontaan en zegt dat ze mij met alle plezier wil pijpen. Loki kruipt zoenend naar beneden. Ze likt liefkozend met strakke balzak en zuigt een bal op in haar gulzige mond.

Ze likt mijn bilnaad en masseert nu beide ballen. Dat heeft een vrouw nog nooit bij mij gedaan. Wat een fantastisch gevoel, fluister ik en ze zegt dat ze het graag doet, omdat ik mij zo glad geschoren heb. Ik had netjes op tijd afgebeld, dus niks aan de hand, 1 week later ging ik zoals gewoonlijk weer lessen. Toen grapte ik, wat doe je nou als een mooie aantrekkelijke meid niet betaald,laat je haar die les dan in natura betalen?

Of accepteer jij geen Natura? Maarten was even stil, van stomheid geslagen door mijn bijdehante vraag. Als ik dat zou doen, kost dat mijn baan. Ik heb zulk soort geruchten weleens gehoord zei hij er achteraan. Het was een warme zomerdag, dus ik had die dag lekker luchtige kleding aan. Ik tilde mijn rokje een stukje op en keek Maarten aan en speelde met mijn tong en zei: En als ik je leerling nou niet was geweest, zou je dan gaan stappen met mij Maarten?

Al de jongens van mijn leeftijd willen na het stappen maar 1 ding en dat is met mij het bed in duiken, jij bent serieuzer, er goed uitziend. Hier rechtsaf zei Maarten opeens, het was zijn laatste lesuur van die dag, we reden nu richting het bos. Na meter zei Maarten stop hier maar even. Ik stopte de auto. Maarten vroeg wat ik daar precies mee bedoelde. Ik vertelde dat als ik nou eens een gezellig avond met hem zou gaan stappen, kan jij mij dan een keertje een extra uurtje rijden van jouw vrije tijd rijles geven?

We hadden het al vaker over stappen gehad en ik en Maarten hadden wat stappen betreft dezelfde interesses. Doordat ik zoveel bewoog wilde de auto gaan rijden, dus greep Maarten snel in, ds handrem erop. Dus hield hij zijn hand, op de mijne. Ik vroeg wat doe je nu? Op de handrem zetten voor de wagen van deze heuvel afrijdt. Oh zal ik,jou ook eens op de handrem zetten, bij mij begonnen alle stoppen door te slaan.

Ik voegde de woorden bij de daden en greep met mijn rechterhand in zij kruis. Ik had me weleens in mijn dromen afgevraagd hoe zijn pik eruit zou zien.

Door mijn gedrag veranderde Maarten ook van zakelijk contact naar een man die al 6 maanden droog staat. Hij zoende me volop op mijn mond, met zijn hand ging hij door mijn haar.

Ik moest en zou Maarten een beurt geven, zo geil was ik. Maarten begreep wat ik wilde, hij draaide aan mijn stoel zodat die naar achterklapte zodat die vlak kwam te liggen. Ik tongde Maarten, en ging met mijn handen vanaf zijn nek omlaag zoekend naar…. Ik maakte zijn bloese knoopje voor knoopje los. Ik zakte met mijn rechterhand zijn broek in, met mijn linkerhand maakte ik zijn broek open.

Ik pakte zijn lul uit zijn broek, oeh ik schrok wel even, hij was nu al zeker 20 cm. Ik zakte met mijn hoofd naar zijn kruis, ik gaf zijn eikel een kusje, likte zijn lul langs de schacht, haalde zijn ballen ook uit zijn broek en zuigde op zijn ballen.

En likte me weer een weg omhoog. Maar nu nam ik zijn eikel in mijn mond en begon hem heerlijk te pijpen. Ik was bang dat ik hem niet helemaal in mijn mond kwijt kon hij was zo groot, toch probeerde ik het, ik was hem aan het zuigen of mijn leven ervanaf hing, het had blijkbaar resultaat want ik voelde zijn pik nog groter en ook dikker worden, mijn kutje werd er helemaal nat van.

Maarten was bezig mij ook uit te kleden, eerst mijn topje uit, mijn rokje omlaag, dus daar zat ik dan in een grote Alfa Romeo Maarten te pijpen in mijn BH en mijn doorschijnende string op een verlaten landweggetje bij het bos. Maarten ging verder,mijn BH moest het ook ontgelden, mijn grote borsten vielen nu bloot, ik zag zijn mond openstaan van verbazing.

Dus ik vroeg bevalt het wat je ziet? Deze was al zo nat dat hij deze snel gevonden had, eerst ging er 1 vinger in, daarna 2 en toen drie. Hij was me nu lekker aan het vingeren, ik pijpte hem heerlijk. Ik voelde hem beginnen te schokken, dus ik stopte met pijpen, ik kroop tussen zijn benen en stopte zijn dikke stamboom tussen mijn tieten.

Zijn lul was nu toch zeker wel een cm of 30 lang en net zo dik als mijn polsen, hij begon met zijn lul tussen mijn tieten te rijden. Hij drukte mijn tieten stevig tegen elkaar aan zodat zijn lul goed gemolken werd. Ik ging met mijn handen tussen mijn benen in ging verder met vingeren, waar Maarten gebleven was. Maarten begon weer te schokken, hij liet zijn stoel naar achteren vallen.

Zijn pik kwam tussen mijn tieten los, ik zoog er weer een paar keer diep op. Stopte zijn lul weer tussen mijn tieten. En begon neuk bewegingen te maken, ik drukte mijn tieten fijn tegen zijn lekkere dikke STAM.

En ja hoor daar kwam hij klaar, al dat sperma spoot met stralen eruit over mijn tieten. Ook kwam er wat sperma op mjn gezicht, een klein straaltje tegen mijn oog aan, hierdoor zag ik even helemaal niets meer. Maarten was even uitgeteld en vroeg mij naar boven te komen.

Ik klom over zijn lichaam heen, min tieten bengelden over zijn knieen heupen, zijn slappe lul, nog steeds 20 cm groot. Hij scheurde mijn slipje stuk en trok mij naar hem toe, gaf mij een tongzoen, hij zakte naar beneden af. Bij mijn tieten likte hij zijn eigen sperma ervanaf. Hij zoog aan mijn tepels, die waren hard en werden alleen maar harder en gevoeliger vooral mijn tepel met tepel piercing was sinds ik die piercing had laten zetten super gevoelig geworden.

Hij zakte boog verder af, bij mijn navelpiercing ging hij weer lekker zuigen en likken, hij zakte nog wat verder naar beneden. Bij mijn kutje aan gekomen. Maarten zoog eerst aan mijn buitenste lippen, daarna plagerig mijn clitje. Vervolgens begon hij mij te beffen, zoals ik nooit was gebeft. Ondertussen voelde ik zijn lul alweer groeien de tent van 30cm stond alweer tegen mijn tepels te prikken. Hij draaide zich verder naar achteren de achterbank op.