tepels strelen slavin zoekt

Ik wacht dan nog even tot na het avondeten. Mijn ouders maken zich klaar om weg te gaan en ze komen altijd heel laat thuis. Mijn zusje komt de badkamer uit en ze heeft een heel geil jurkje aangetrokken. Ik kan de contouren van haar heerlijke lichaam zien en zie dat ze haar sexy Triumph lingeriesetje aan heeft. Ze streelt me even door de haren terwijl de ouders nog aan het vertrekken zijn. Dit vinden ze een raar gezicht. Je zet je aan de tafel en eet eerst iets alvorens je bij mij op de zetel te zetten.

Je vleit je zoals de vorige keer naast mij en je begint weer lekker door mij haren te strelen. Dat vind ik lekker en doe precies hetzelfde bij jou. Je zoent me een paar keer op mijn mond en je zegt dat je het lekker vind.

Ik begin die te strelen door het jurkje en het BH-tje heen. Het is een lekker zicht als er telkens zo een stukje borst uit komt piepen. Mijn zusje legt haar hoofd in haar nek en geniet van de aanrakingen van mijn handen rond haar borsten. Ik voel ook dat ze een beetje begint te bewegen op het ritme van mijn handen. Dat vind ze waarschijnlijk geil. Opeens stopt ze om haar jurkje te openen en langs haar benen naar beneden te laten glijden. Ze staat nu in haar BH-tje en een sexy geel slipje voor mij.

Ondertussen raken haar borsten mijn borst aan en dat doet al iets groeien. Haar BH wordt geopend en ze gooit hem op grond en nu staat ze met haar prachtige borsten voor mij. Ik leid haar terug op de zetel en begin weer aan haar lekkere tepeltjes te kussen. Ze vindt dat heel fijn en zegt: En dat elke man opgewonden raakt van de borsten van een vrouw.

Ook vertel ik er bij dat het waarschijnlijk de drang om gevoed te worden dat de man graag aan de tepels van een vrouw zuigt. Ik sluit af met te vertellen dat het ook komt doordat de borsten van een vrouw de hele tijd bedekt zijn, dat het mannen opwind als ze eens naakt te zien zijn. Dit vindt ze een goed antwoord, ze kijkt even naar haar eigen tietjes en zegt dat ik dat maar eens moet gaan doen. Ik zet haar terug op mijn schoot en begin haar lekkere tietjes te likken, te kussen en te strelen.

Hier word ze een beetje geil van, want ze wrijft met haar benen over die van mij. Ik voel ook dat haar geel slipje een beetje nat word. Er komt al een klein plekje tussen haar benen, maar zelf heeft ze het nog niet door. Ik ga nog even door met aan haar borsten en tepeltjes te zuigen zoals een babytje.

Ze merkt opeens dat ze een beetje nat is tussen haar benen en dat haar slipje vochtig aanvoelt. Ze vraagt aan mij hoe dat komt. Omdat je kutje zich nu een beetje voorbereid op andere dingen is er al wat geil uitgelopen. Ze staat nu voor mij en vraagt of ik eens wil voelen. Ze pakt mijn hand en leid die naar haar slipje en beweegt mijn vingers even over het natte plekje tussen haar benen. Voor het eerst voel ik het kutje van mijn zusje en het is overheerlijk.

Ze vraagt of ik haar slipje wil uitdoen. Ik neem de touwtjes van het slipje en trek er aan. Even later staat mijn zusje met haar blote kutje voor mij en ze laat 1 van haar vingers tussen de schaamlipjes glijden. Ze vraagt nu, wijzend naar het dons boven haar poesje of het normaal is dat er haar groeit boven haar kutje.

Ik zeg dat het normaal is dat een meisje na haar puberteit haar op haar kutje heeft en dat haar schaamhaar dient om de geurtjes een beetje te verdoezelen.

Maar ik zeg er ook bij dat ik daar ook nog niet veel van weet. Dit antwoord vindt ze ook goed, want nu weet ze dat het normaal is. Mijn zusje komt weer dichter bij me staan en ik streel over haar geile tepeltjes. Ik wijs haar even aan dat haar tepeltjes al aardig stijf zijn. En dat vind ze lekker. Zusje komt terug tussen mijn benen zitten na eerst wat lekkere tongkusjes gekregen te hebben. Ik laat mijn zusje op haar rug tegen mij aanglijden en streel eerst nog wat tussen haar benen.

Ze vindt het lekker hoe ik haar kutje en schaamlipjes beroer en streel. Dan ga ik naar boven langs haar naveltje en de onderkant van haar wondermooie borsten. Ze laat dit alles gezellig toe en maakt daarbij zachte geluidjes.

Je komt je nog dichter tegen me aan zetten en je voelt opeens dat er iets in mijn broekje aan het groeien is. Je zegt dat je dat de vorige keer al gevoeld had, maar toen durfde je nog niets zeggen. Maar nu vraag je. Ze opent mijn knoopje en trekt de rits naar beneden. Vol van verbazing zit ze voor het eerst in jaren mijn piemel.

Hij is al redelijk stijf en word nog een beetje groter. Die heeft ze niet meer gezien sinds we niet meer als kind samen in bad zaten. Ze bekijkt hem heel aandachtig en vraagt of ze er eens aan mag komen. Ik zeg dat ze er aan mag komen op een kleine voorwaarde. Ze vraagt welke dat het is. En ik antwoord dat we daarna nog samen geile avontuurtjes mogen beleven. Hiermee instemmend komt ze met haar vingers aan mijn eikeltje en geeft mijn piemel een schokje.

Dit vindt ze grappig en dus doet ze het nog een keer. Ik zeg dat als ze dat doet, ik bijna klaar kom. Met een vragend gezicht weet ik dat ze nog nooit een jongen heeft zien klaarkomen, laat staan haar broer. Ik zeg dat als jongens klaarkomen er zaadjes uit de piemel komen gelopen of gespoten. Ook zeg ik haar dat die zaadjes bedoeld zijn om in een kutje van een meisje terecht te komen.

Ze trekt zich een beetje terug en kijkt me een beetje verbaasd aan. Ik vind dat OK. Ze wil gewoon eens zien hoe dat eruitziet als er sperma uit een piemel komt gelopen of gespoten. Ik zeg dat ze dan maar eens bij mij moet komen. Ik leg haar hand rond mijn piemel en ik doe je langzaam trekbewegingen maken. Ondertussen ga ik weer naar die fantastische borsten van mijn zusje om mijzelf nog wat op te geilen. Je vind het zo lekker dat je trekbewegingen alsmaar sneller gaan.

Ik heb ondertussen al gemerkt dat je je kutje aan het strelen bent, maar je moet het vingeren nog wat leren. Je gaat wel alsmaar sneller en harder aan mijn piemel trekken en ik voel dat ik ga spuiten mijn zusje.

Ik begeleid je tussen mijn benen dat mijn piemel op je wonderbaarlijke borsten gericht is. Na een paar keer goed rukken spuit ik een grote lading sperma op die leuke borsten van jou. Mijn zusje vind het heel geil om die sperma op haar heuveltjes te voelen en ze kijkt verwonderd naar het eikeltje op het einde van mn piemel waar nog wat uit komt gelopen.

Ik zeg haar nu dat ze haar borsten nu helemaal moet insmeren met de sperma en dat ze vooral geen enkel stukje overslaat. Terwijl ik nog de laatste restjes uit mijn piemel trek is mijn zusje haar borsten volledig aan het bestrijken met mijn sperma. Ze begint het eerst een beetje gelijk te verdelen en dan gaan haar handen over haar tepels, de onderkant van haar borsten en de bovenkant. Ze vindt het zo geil om met mijn sperma te spelen. Ik zeg dan dat ze eens haar handjes moet aflikken.

Ze brengt haar vingers naar haar mond en proeft de sperma. Ze vindt het een zoute smaak hebben, maar ze slikt alles door van wat er nog restte. Mocht je dit niet willen doen dan kun je meteen weer vertrekken. Als je klaar bent bel je aan.

Meesteres Carla Ik keek de straat in en zag niemand. Het is nogal wat me uitkleden naakt voor een deur staan. Niet wetend hoelang ze me zou laten staan.

Maar de gedachte naakt hiet te staan en op haar te wachten maakte me wel erg geil. Ook het vernederende karakter van de opdracht maakt me geil. Ik dacht wat kan mij het schelen ik doe het gewoon.

Ik kleedde me uit deed mijn kleren in de was mand en mijn schoenen in de plasticzak en ook in de was maand. Daar stond ik naakt voor de deur bij een onbekende vrouw. Ik kreeg een halve stijve. Het duurde even voordat de deur open gedaan werd. Toen de deur open was zag ik een knappe slanke vrouw. Met kleine peervormige borsten die in een leren bh zaten.

Verder had ze een lederen slip een mat zwarte kousen die zich zelf ophielden en ze had larzen aan met een niet al te hoge hak.

In haar handen een rijzweep met een leren flap er aan. Mijn pik stond recht overeind oor dit aanblik. Zo slaaf zo te zien bevalt het je wel wat je ziet. Ik antwoorde ja meesteres. Door dit aanblik was ik helemaal vergeten dat ik naakt buiten stond. Ze zei wasmand op pakken en binnen komen. Ik pakte de wasmand op en liep achter haar aan naar binnen zet de wasmand neer end eed de deur zicht. Goed zo slaaf je kunt wasmand hier laten staan.

Ik liep achter haar de huiskamer binnen. Wat een lekker kontje heeft ze. Ik keek de huiskamer rond zag een behangtafel met allerlei speeltjes er op touwen dildo s 5 verschillende zwepen. Het zag er goed uit. Ze liep naar de tafel zag haar pols enkelboeien en een halsband pakken. Ik moest me handen vooruit steken zij deed om iedere pols een boei. Ik moest op de grond gaan liggen mijn benen een voor een om hoog doen en zij deed om iedere been een enkelboei. Toen moest ik op mijn knieën gaan zitten en ze deed me de halsband om.

Ik moest op mijn knieën blijven zitten. Zij ging op de bank zitten. Zoals je misschien gemerkt heb ben ik niet helemaal onervaren. Ik heb een vriendin die onderdanig is en daar speel ik regelmatig mee. Je bent voor de eerste test van gehoorzaamheid geslaagd. Het is niet niks je zo uit te kleden voor de deur en dat voor een vrouw die je nimmer gezien heb.

Ik waardeer dit wel van je slaaf. Dank u wel meesteres voor dit compliment antwoorde ik. Zo ga maar eens staan. Zij stond op van de bank. Ze begon mijn lichaam te strelen. In eens kneep ze hard in mijn tepels ik kreunde van de pijn. Zo slaaf gevoelige tepels. Ja Meesteres antwoorde ik.

Ze streelde me billen in eens gaf ze daar een harde klap op ik schoot naar voren. Zo lekker stevige billen heb jij. Buk voor over handen op je knieën. Ik bukte me voor over en leunde met me handen op me knieën. Ik zag Carla naar de tafel lopen ze deed rubberen handschoenen aan. Ik hoorde dat ze glei middel op haar hand spoot. Ze kwam weer naar me toe lopen.

Zo slaaf hou jij de reet maar eens van je open trek die billen maar eens van elkaar zei ze. Ik deed wat er gezegd werd.

Hield mijn billen open. Daar stond ik dan geheel met mijn hol open. Ze giete wat glei middel op mijn sterretje. In eens stopte ze een vinger in mijn sterretje. Ik liet een kreun. Zo slaaf lekker strak daar. Ze bewoog haar vinger op en neer. Na een tijdje begon ik te kreunen. Zo slaafje wordt je daar geil van. Ja meesteres antwoorde ik. In eens stak ze er nog een vinger mij en bewoog die ook op en neer.

In eens weer een vinger er bij dit voelde ik wel dit deed wat pijn. Maar na een poosje verdween die pijn. Ze bleef me zo een poosje vingeren. Op eens kreeg ik het gevoel dat ik plassen moest. Ik dacht ze heeft mijn prostaat te pakken. En ja hoor dat had ze ook. Na een poosje begon ik te kreunen. En voelde me heel geil. Zo slaaf dit vind jij echt lekker he.

Nou wat doe je je als je iets lekker vind. Dank u wel meesteres dat u me zo lekker vingert zei ik. En ze bleek maar door gaan met het bewerken van mijn prostaat. Met haar andere hand pakte ze me pik en begon aan mijn pik te trekken. O wat was dit lekker. Gauw zeik dan u wel meesteres voor het genot dat u me geeft. Je leert het al slaaf goed zo dit is de beloning voor je gehoorzaamheid.

Na een tijdje stopte ze gebood me recht op te gaan staan. Daar stond ik dan met een pik zo hard als een vlaggen mast. Ze deed wat glijmiddel op haar hand. En begon met mijn pik te masseren. O wat was dit geil. Ze ging voor me staan en keek me aan. Zo dit is de beloning als je gehoorzaam bent. Het is ook goed om te weten wat je te wachten staat als je ongehoorzaam bent.

Ze nam me mee naar de eethoek tafel. Daar lag een groot badlaken op. Ze zei ga op de tafel liggen op je rug. Ik ging met me rug op die tafel liggen. Ze pakte me linker pols boei een maakte die aan een ketting vast die weer aan de tafelpoot vast zat.

Dit deed ze met mijn enkels en mijn andere pols. Ik lag nu volkomen vast en weerloos op de tafel. Ze liep naar de behangtafel en pakte twee brandende kaarsen. Ze goot langzaam het kaarsvet op mijn borst en ging langzaam naar benden naar mijn pik toe. Ik zag op haar gezicht een sadistisch trekje en een gemene glimlach. Ze was bij mijn pik aan gekomen en ze goot kaarsvet op mijn eikel ik gilde en ze goot nog meer kaarsvet op mijn pik.

Ik begon aan mijn boeien te trekken. Ze goot kaarsvet op mijn ballen. Ik begon te kronkelen van de pijn. Ze zei ik mis was. Ik zei vlug Dank u Meesteres. Je zult me niet alleen moeten bedanken voor genot maar ook voor pijn begrepen slaaf. Omdat je niet uit je zelf dank je wel gezegd heb ga ik nog even verder met je te straffen. Ze zette de kaarsen weg. Ze maakte me los. Zo kom maar van die tafel af. Ze zette me voor de korte zijde van de tafel. Met je borst op die tafel gaan liggen.

Ik deed wat me gezegd werd. Ze bond mijn polsen vast aan de kettingen. Dit deed ze ook met mijn enkels. Ze liep naar de behangtafel en ze kwam terug met een spaan rietje. Die had ik niet gezien. Zo hier mee krijg je tien slagen op je reet. Na iedere slag zeg je het aantal slagen dan dank u meesters daarna mag ik de volgende klap.

Ja Meesters ik heb het begrepen. Ze streelde me billen met het rietje in eens haalde ze uit een ferme slag die hard aan kwam. Ik gilde het uit. Na wat bij gekomen te zijn zei ik 1 dank u meesteres. En zei mag ik de volgende slag. Weer haalde stevig uit en weer gilde ik het uit. Dit herhaalde zich 8 keer. De tranen stonden in me ogen van de pijn.

Me billen gloeide heel erg. Ze legde het rietje weg en streelde me billen. Zo slaaf dit heb je keurig ondergaan. Ik moest weer recht op gaan staan. Ze kwam naar me toe gelopen. Begon mijn pik te masseren. Ik werd weer geil. Ze wees naar een kussen daar ga je geknield op zitten. Zij liep naar de keuken en pakte voor ons beide drinken.

Ze gaf een glas aan mij en ging op de bak zitten. Ze zei zo slaaf wat vind je tot nu toe van. I zei eerlijk dat ik het heerlijk vond om haar gehoorzaam te zijn.

Ook haar duidelijke aanpak kon waarderen. Ze vroeg me of ik verder wilde spelen en of ik plannen had voor vanavond. Ik zei haar dat ik haar graag wilde dienen en dat ik geen plannen had voor vanavond. Zo dan ben je de hele verdere middag en avond mijn slaaf en dan heb ik vanavond voor jou een verrassing. Toen we ons drinken op hadden. Zei ze me op te staan en haar te volgen. We liepen een trap op en ze nam me mee naar een kamer met een massage tafel.

Ze stak wat geur kaarsen aan. Ze gaf me een fles massage olie. Ze kleedde zich uit. Wat was ze mooi en een lekker kaal kutje. Me pik werd keihard. Zo slaaf geil jij zo op je meesteres. Neemt u me niet kwalijk u bent zo mooi. En dat meende ik het kwam uit de grond van m hard wat een mooie vrouw.

Dank je wel lieverd het is je vergeven zei ze heel lief. Ze ging op de tafel liggen op haar buik. Ik begon haar te masseren. Haar billen gaf ik wat meer aandacht. Hier door begon ze te kreunen. Langzaam zakker ik af naar haar dijen en kuiten.

Ik masseerde haar van boven naar beneden. Ik bemerkte dat ze steeds meer ontspannen raakte. Ze zei me te stoppen. Ze draaide zich om. En ging op haar rug liggen. Ik masseerde haar schouders daarna haar borsten haar tepels. Toen haar buik en weer terug naar haar borsten. Wat voelde die borsten heerlijk aan. Haar tepels werden hard.

Dit is een goed teken dacht ik. Ik ging naar beneden toe kwam bij haar venus heuvel. Ze spreidde haar benen de en dacht dit is een uitnodiging om haar kutje te masseren. Ik streelde haar kutlippen. Ze begon wat harder te kreunen. Na een poosje stopte ik en begon haar dijen en kuiten te masseren. Haar tenen nam ik in me mond. En zoog er op. Ik bemerkte dat ze dit lekker vond.

Met mijn tong likte ik haar voetzolen. Ook dit liet ze toe. Na een poosje stopte ik en masseerde haar benen en ik kwam weer bij haar kutje. Ik ging met mijn vinger naar haar klitje en masseerde die en met mijn andere hand masseerde ik haar borsten. Na een poosje wilde ik stoppen. Ze zei nee ga door stop je vingers in met kutje en ga net zo lang door tot ik klaar kom.

Ik ging met mijn vingers opzoek naar haar G-spot. Ik had hem gevonden. Ik begon haar G-spot te masseren en met mijn andere hand haar klitje. En ik bleef door gaan. Meesteres lag te kronkelen van genot op die tafel. En in eens kwam ze spuiten klaar. Haar lichaam lag nog na te schokken van dit orgasme.

Na dat ze bijgekomen was keek me aan en zei met een zwoele stem dank je wel slaaf. Ze na een poosje stond ze op liep naar me toe. Drukte haar lichaam tegen me aan voelde haar borsten tegen me aan drukken.

Ze wreef haar lichaam tegen me aan. Ik werd er ontspannen en geil van. In eens stopte ze. Ze zei me de collar af te doen pols eb enkelboeien ook af te doen. Ik deed wat me op gedragen werd. Ik moet eigenlijk plassen. Ik vroeg haar of ik mocht plassen.

Zij zei nou dat moet ik ook dus dat komt mooi uit. We liepen samen naar de bad kamer. Ze gaf me een ziekenhuis po en zei dat ik daarin kon plassen. Ik deed wat ze zei en leegde mijn blaas in de po. Ze gebood me om in de douchecabine plaats te nemen op mijn knieën te gaan zitten. Zij ging voor me staan en hurkte wat en ze plaste zo over mee heen. Wat heerlijk die warme pis over me heen wat een voorrecht dat meesteres haar gouden pis over mij uit stortte.

Toen ze klaar was dankte ik haar daarvoor. Ze liep naar de po toe. Ze kwam voor me staan en goot de po leeg over me heen. Mijn eigen pis over me heen. Dit vond ik wel vernederend en mijn pik reageerde meteen. Ze zette de douche aan gebood me de vloer schoon te spuiten. En daar me zelf. Toen alles schoon was.

Kwam Meesters ook onder de douche ze gebood me de douchekop weer op de haak te doen. Toen ik dat gedaan had moest ik haar wassen. Toen ik klaar was met haar te wassen stapte ze uitd e douche en droogde zich af. Zo slaaf nu kun jij douchen en waag het niet om met je zelf te spelen. Ik kan namelijk alles zien. Als je klaar bent dan kun je je boeien enz weer om doen en meld je je beneden.

Ik begon me zelf te wassen. Droogde me af liep naar de massage kamer en deed me pols enkelboeien en collar om. Ik kreeg er een halve stijve van. Ging naar beneden en zal dat Meesteres naakt was. Ze zei hier komen en kus mijn voeten.

Ik deed wat me opgedragen werd en kust haar voeten. Zo begroet je me voortaan. Ze ging op de bank zitten deed haar benen wijd. Ze zij hier komen kruipend. Ik kroop naar haar toe tussen haar benen. Ze pakte mijn hoofd en drukte die tegen haar kut. Ik begon ijverig aan haar kutje te likken. Meesteres begon zwaarder te ademen. Ze zij stop maar. Op eens ging de deurbel. Ik schrok een beetje. Ze stond op deed haar badjas aan en ging naar de deur ik hoorde haar praten en een man antwoorde haar.

De deur ging dicht. Meesteres kwam binnen en had een pizza in haar handen. Zo slaaf de borden en glazen en bestek staan klaar op het aanrecht. Je kunt de tafel dekken. Ik ging naar de keuken en dekte de tafel. Meesteres sneed de pizza in stukken.

Zo zei ze tijdens het eten zijn we gewoon Carla en Rob. De pizza smaakte goed. We spraken over hoe we het vonden tot nu toe. En over onze gevoelens. Het was een heel fijn en goed gesprek. Ik moest de tafel afruimen kon gewoon alles op het aanrecht zetten zij zou morgen wel de vaat doen.

Ik moest op de grond naast haar plaats nemen ze zette. Een sm film op slaaf met Meesteres. De slaaf werd gegeseld met een longtail whip. Ondanks dat hij hard geslagen werd bleef zijn pik stijf. Het was een goeie sm film.

Toen de film afgelopen was ging de bel. Alleen dit keer deed Meesteres haar badjas niet aan. Hieruit maakt ik op dat ze wist wie het was en dacht aan hetgeen zij gezegd had dat er vanavond een verrassing zou zijn.

Zou dit de verrassing zijn. Ik hoorde alleen de stem van Meesteres. De deur ging open en Meesteres kwam binnen.

..

: Tepels strelen slavin zoekt

Tepels strelen slavin zoekt Priveontvangst in groningen nl tantra overijssel
Tepels strelen slavin zoekt Slaaf G deed wat hem werd opgedragen. Meesteres sneed de pizza in stukken. Ze spreidde haar benen de en dacht dit is een uitnodiging om haar kutje te masseren. Toen we ons drinken op hadden. Ze pakte me linker pols boei een maakte die aan een ketting vast die weer aan de tafelpoot vast zat. Om straks goed bij haar kleine kutlippen te kunnen hang ik aan de grote nog wat gewicht bij.
Tepels strelen slavin zoekt Ook haar duidelijke aanpak kon waarderen. At dit op en zag dat het over half een. Door dit aanblik was ik helemaal vergeten dat ik naakt buiten stond. Toen de naalden er in zaten ging Mariska naar het hoofd van slavin T en kuste het innig. Ik ben geen pijnslaaf. Ik bukte me voor over en leunde met me handen op me knieën.
VROUW PIJPEN SEXAFSPRAAK NL 287
ONTZETTEND DIKKE OCHTEND LUL OPENGESPERDE KUT Met een spreidstang zette ik vervolgens haar benen flink ver uit elkaar. Bij iedere naald gilde slavin T het uit. Na een poosje dit gedaan je begon ze op mijn pik te zuigen. Ik moet nog heel veel leren dat is duidelijk. Toen de slavin naar voren schoot haalde Els uit met de zweep recht op haar borsten. Ze zijn zo uniek. Daarna mag je klaarkomen.

Homos die neuken lekkere bef

Dapper strijdt Marjan tegen de pijn die dit veroorzaakt. Meesteres kwam binnen en had een pizza in haar handen. Deze sex film heeft de trefwoorden porno,sex,geil,clips,onderdanig,sub,slavin,dominant,meesteres,verplicht,klaarkomen,andreas,kruis,leren,riemen,cane. Denise mij mijn nieuwe naam gaf. Dat is een goed idee zei Yvonne.

Zoek vrouw voor trio lekker tiener kutje