kutjes en piemels meisje pijpt opa

Mondeling Hele mik Fluiten Kleintje? Boertje gelaten Konijntje You finish? Later krijg ik er genoeg Leren pijpen Glazen tafel Wildernis Of mag ik hier niet roken? Heb ik dat later ook? De pijp uit Erwtensoep Kertboom Trein When Met een olifant Verschil Droge lippen Melk drinken Curryworst Theezakjes Doos Groter In je portomonnee Jarretels keer 10 minuten te laat Verschil tussen vrouw en koelkast Zwerver gepakt in zijn slaap Onderzoek naar sex in de familie Omgedraaide sexuele voorlichting Grotere borsten Wat is een penis?

Waarom de klok een kwartier vooruit schiet Hoeveel kamers? Haan zonder handen Wat vraagt een hoer van Sinterklaas? Blondje met diepe navel Man en olifant in sauna Jongens lijken net paraplu's Zakenman en zijn secretaresses Sterkste lijm van de wereld Niet duur voor..

De zwager Been ligt open Zak kammen voor één piek Wat is een penis? Bijna elke dag Wat is neuken? Kut van papier Boeren op stap Bewijs dat vrouwen dommer zijn Man wil iets vies doen haar op me pruim Stoute sneeuwwitje Bejaard stel bij de dokter ajax heel snel Vreemd De slimme knecht Sex met een patient benen omhaag het lichaam hihi schemerlamp testje voor het huwelijk hoeren Jantje De Nonnen in het park HALLO suikerpot de monnik pinnen kan ook bij een hoertje Benen omhoog strand stoten hans en grietje Brood Bejaarden sex Handrem schemerlamp Boekenkast tenniselleboog ff Lenen: Ergens in de VS.

Opa op de walletjes Ongeluk wortel e npenis Slet?! Vieze Japanner douwe egbert Kinderen ouderensex oogkontakt Batterijen Muts volle mond Samen komen we er wel uit toppunt Meisje zonder ervaring Tijd zat chain en tarzan condoom Kerstman het leven zoals het is Geen klote tarzan en jane grof melig Dom blondje rarara kinderen Reiziger nintende DS krijtje lekker voelen angelien - vreemdgaan Liefdesverdriet chain en tarzan 2 Lilliputter Zakzozie instrument nonnenklooster Astronaut Papegaai kees henk De seXcluB sex jantjuh E-book Verdien Euro per week met Ebay vreemdgaan Een "ongelukje" Fietsen afwijzen Familie Gedichtje voor het slapengaan sexclub Uil De man van 50 jaar liefde Groen Arme Koe lichtste ding lelijk kind Zaad schaamlippen Schuldgevoel Zoon?

Mop tongen hahhahahahahhahah Eng Ernie in de kerk Vervelend Pakken jantje vet Het liefst wel Glazen pot met tientjes tom en jerry penis lengte mh.. Lolly Twee batterijen wat is groot en stijgt? Kanarie met zaad Condooms Kopen weet jij hoe? Banaan en een Sigaar 3 mannen viessze dingen Rode oortjes Vies hondje De Boekhouder eifeltoren domblondje In de hoek Four wheel drive Melkertbaan Helikopterpiloot Patser!!

Ik weet het niet Advertentie Grapje joh Dat was Japans Ik ben zo heet Stof onder de knie Wilt u menu? Niets weten Rood geworden Wat is economie? Adem in, adem uit De drogist Ik wil een brug Kots Mag ik een rietje.. Opa neemt kleinzoon naar bejaardentehuis! De moeder van Jantje heeft drie zonen? Een duitser die drinkt uit het kanaal! De schoonouders van Jan!

Grafschrift van een robot? Lekker een soepje in een spoorwegrestaurant! Hoeveel dagen werken we in 1 jaar? Een timmerman, metselaar en een elektricien! Een gek op een brug! Sam, Sarah en de jurk! Een Amerikaan en een Nederlander! Op zoek naar een tuinman! Een Nederland, Duitser en een Japanner! Het domme blondje bij de kapper! Oma woont op het vliegveld! Hoe kan je zien dat een dom blondje op de computer heeft zitter typen? Twee gekken in een tehuis! Een meisje met frank. Een Rus, Amerikaan en een Belg!

Twee mannen op de golfbaan. De fiets van Sint Drie dronken vrouwen op de camping. Hond bijt schoonmoeder dood. Een meisje in de trein! Wat gebeurt er als een dom blondje naar België gaat verhuizen? Waarom kunnen domme blondjes niet skieen? Een vrachtwagenchauffeur op de autobaan! De vrachtwagenchauffeur en de pater! Heeft een citroen pootjes? Wat staat er op het graf van een tandarts?

De man in de snackbar! Bill Gates en de Professor! De piraat met een houten been! Waarom komen Nederlandse mannen zo weinig klaar? Twee stronten en een diarree! De radio van de buren Uitvinding van het koperdraad Olé Twee oude vrouwen in het bos! Vrouwen en een overall Kaarten De twee homo's! De man de buurvrouw! Hebben jullie wel een een vrouw met een lul gezien?

Twee oude dames opstap. Wat doet de piloot met de stewardess Als je gebroen bent heb je 2 kansen! Een reis naar de maan! Waarom zijn vrouwen boven de 50 niet meer ongesteld? Een helikopterpiloot die vliegexamen moet doen!

Een man die niet zwemmen kan! Een boeren zoon die 18 wordt! Wat is het verschil tussen een po en een theepot? Twee dronken kerels en een geest! Wat is het verschil tussen het Nederlands elftal en de Smurfen? Een Indiaan en zijn zoon Paardeleuter Wat is een begrafenisondernemer op vakantie? Dag niet werken Een penis en frikandel en een kroket Een dom blondje in een electrozaak!!

Een blondine naar Mallorca Wat vrouw wil voor Kerstmis! Een passagier die doet wat niet mag! Man wordt gestoken in zijn leuter. Gorbatjov, Clinton en Bill Gates bij God. Een Nederlandse vader zegt tegen zijn vrouw! Een Japanner en een Nederlander! Een Chinees in Florida. Een Belg, een Duitser en een Nederlander. Twee mannen in een zwembad. Blonde Pijn Magnetron Schoenen kopen Advertentie stijvuu kapper depressief blondje in klas spookrijden Rijn of Maas Stewardess Condooms orkanen anita De andere kant van de weg.

Een dom blondje siliconen puzzel Blond ongeluk stotter 3 Wensen spring? Dom blontje surfen Zwerver waarom..? Mens erger je niet email Anticonceptie Televisie Rachelle eendagsvlieg wat een knAL bob dome speiegel gewoon dom foud foud foud , gaa naar de gang dom blond je tuinslang blond jantje en z'n blonde moeder! De blonden Waarom kapote lampen Het Bos bocht afsnijden De ladder Dom blondje weg vragen worteltaart dom blondje De bel van dom blondje vliegtocht blondjes moppen adem kauwgom Muntje bij de kapper Dom Blondje computer typex Huishouden moppen Doodzwijgen huishouden Afkicken Klusser Schoonheidssalon Tip als je inbrekers hebt Schoolbom Gevangene Stiekem jantje turk de 3 jongens hemel In bad turken stewadez toppunt Dropjes Henkie Mannen etterhoofd Liniaal Jongens en platendraaiers geen Baby gekke koeie ziekte kleuren tv Onder de stOell..

De mop beste mop ooit! Arm land president ambtenmaartje Bill Clinton Balkende stemt janmaat Clinton elections agent lalala Besnijden Kan niet praten Buch anti belg oranje mobiel klanten verdienen Raadsels Naast je schoenenn lopen hahaha kauwgom Oudste Vogels Deur Raadsel raadsel Rianne dement Lucifers blondie toppunt stront vlieg Bere goede raadsels sinterklaas neuken kabouter! De tweede is aan de beurt en die zegt: Begint die derde te lachen zeg. Ha, ha, ha, ha.

Zegt de ene tegen die ander: Nou die gozer gelijk naar de bakker natuurlijk. Dat hij zegt tegen dat winkelmeisje: Die loopt in beetje rond bij een van nieuwste cabrio-modellen. Komt er een verkoper op die man af en die zegt: Dus die verkoper vervolgt zijn verhaal en die zegt: Dit model is in 14 verschillende kleuren leverbaar.

Die verkoper wordt er een beetje gek van. Komt die baas van die verkoper het kantoortje uit en die zegt: Affijn die krijgen dorst en die gaan een kroeg in. Die Nederlandse vampier die bestelt een glaasje vers bloed. Haalt die Engelse vampier een tampon uit zijn binnenzak en die roept: Twee vampiers zitten samen in een kasteel, zegt de een tegen de ander ik heb toch wel erge zin in vers bloed, zegt de ander ik ook maar over een uur wordt het al licht, zegt de andere vampier dat haal ik wel en vliegt weg, binnen een minuut is hij al weer terug met een bek vol bloed, zegt de andere vampier zo hoe heb je dat gedaan, nou zegt de vampier zie je buiten die lantaarnpaal, ja zegt de andere vampier, nou zegt de vampier die zag ik dus niet.

Weten jullie dat het Belgische leger nog steeds met postduiven werkt? Ja, maar ze gaan nu toch moderniseren. Ze krijgen nu E-meeuwen. Vraagt een kleine ijsbeer aan zijn vader: Maar waarom vraag je dat? Een man komt thuis met een bos bloemen. Zegt zijn vrouw oh dan moet ik zeker weer met mijn benen wijd? Heb je geen vaas dan? Een soldaat komt de kazerne binnen met een biljartkeu over zijn schouder. In de folterkamer ziet hij bekende zondaars staan kreunen van de pijn.

Mussolini staat tot zijn middel in de kokende lava. Idi Amin staat tot zijn nek in de kokende lava. Met de moed der wanhoop stapt prins Bernhard in de lava, en tot zijn verrassing zakt hij niet verder weg dan zijn enkels. Dat valt reuze mee, denkt hij. Maar dan duikt onder hem het hoofd van Adolf Hitler op, die roept: Ze zit zich aan de kaptafel op te maken. Dan pakt ze een grote spuitbus, en begint flink onder haar oksels te sprayen. Haar kleinzoontje staat dat kritisch te bekijken en zegt: Ze vragen hoe het gaat enz.

Maar de ene heeft een houten been, een haak aan zijn arm en een glazen oog. Dus wordt er gevraagd hoe hij daaraan komt. Zegt ie zal ik je vertellen. Ik ben piraat geworden en toen een ander schip ons wou enteren kreeg ik het werpanker in mijn been, hup houten been.

En die haak dan. We waren een keer aan het stoeien met kapmessen toen sloeg iemand mijn hand eraf hup haak aan mijn arm. En dat glazen oog dan? Ik lag een keer te zonnen op het dek en toen scheet en meeuw in mijn oog. Maar dan hoef toch niet meteen een glazen oog. Ja, dat weet ik maar ik was nog niet gewend aan die haak. Er zit een ontzettend dronken kerel in de tram tegenover een vreselijk lelijke vrouw. Zegt de dronken man: Er zijn mensen die doen het drie keer per week.

Zegt het oude mannetje: Nou zegt ie zoek maar een mooie uit. Hij doet zijn kofferbak open, helemaal vol met vibrators. Nou zegt erica doe die grijze maar. Zegt de man die krijg je niet dat is mijn gastank. Een autohandelaar staat op van zijn barkruk en mompelt: Hij komt op een plek waar drommen mensen samenscholen.

De pastoor vraagt aan een voorbijganger: Er ontspint zich het volgende gesprek. Hoe kom je daarbij zegt de priester: De beide geestelijken kregen bijna slaande ruzie. Weet je wat, zei de pastoor, we vragen het aan de kapelaan.

Deze rook heel diep aan de slip en zei: Bij een begrafenis loopt achter de lijkwagen een man met een hond. Daarachter lopen nog mannen. Vraagt toeschouwer aan man met de hond.

Wie wordt hier begraven? Mijn schoonmoeder zegt de man. En wat doet die hond er dan bij? Die heeft haar doodgebeten. Och, zegt de toeschouwer, mag ik hem lenen?. Waarom strooien domme blondjes kruimeltjes in de WC? Een vrachtwagenchauffeur neemt een nonnetje mee die staat te liften. Hij bekijkt haar eens goed en vraagt: Door de tank vol te gooien!!!! Hoe begraven de Belgische soldaten een landmijn? Ze graven een kuil, leggen onder doodse stilte de mijn erin, gooien heel voorzichtig het zand erop en stampen het goed aan.

Een vrachtwagenchauffeur neemt een liftster mee. Na vijf minuten zegt die liftster al: Daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Dus de chauffeur zet zijn wagen aan de kant, en ze kruipen onder de auto. Terwijl ze zo bezig zijn, ziet die chauffeur ineens twee leren laarzen naast zich staan.

Ze heeft voor het eerst voorlichting gehad en moeder vraagt belangstellend hoe het is gegaan. Voor die gelegenheid komt de burgemeester bij haar op bezoek. Toen ik veertig was, zei de dokter: En toen ik tachtig was, zei de dokter: Hij pakt zijn pistool en schiet zo zijn naam in het plafond. Hij gaat naar buiten pakt een handgranaat haalt de pin eruit en gooit hem zo in het kippenhok. Met een grote knal de heleboel de lucht in. Prachtig jongen zegt zijn moeder, alleen jammer dat je vader het niet meer kan zien.

Die was net de kippen aan het voeren. Papa, heb jij twee piemels? Wat is de overeenkomst tussen bergbeklimmen en je laten pijpen door Viola Holt? Beslist niet naar beneden kijken! Vijfendertig prostituees op de Amsterdamse Wallen krijgen van de dokter een brief dat ze opnieuw gekeurd moeten worden. Ze gaan naar de dokter, en er staat dan ook een rij tot buiten de deur. Er komt een oud tandeloos vrouwtje voorbijlopen, en die vraagt aan een hoer: Uiteindelijk komt dus ook het oude vrouwtje bij de dokter, en de dokter zegt verbaasd tegen haar: Diezelfde nacht onweert het en jantje vraagt: Juf mag ik bij u in bed slapen, want ik ben bang in het donker en het onweert ook nog!

Poosje later jantje weer: Juf,ik kan nog niet slapen! Ik mag meestal mijn vinger in mijn moeders navel doen tijdens het slapen! Poosje later de juf: Jantje, dat is mijn navel niet. Vraagt de juf op school wat het grootste is dat je in je mond kunt stoppen. Jantje weet het antwoord: Ze moet van de dokter op de behandeltafel gaan liggen, waarna de dokter haar een ontzettende beurt geeft. Geschrokken roept de vrouw: Het lijkt wel of het huis van Moos in de fik staat. Sam loopt er naar toe, en ja hoor, het huis van Moos staat in lichterlaaie.

Dan ziet hij Moos naar buiten rennen, stoppen, en weer naar binnen rennen. Na een halve minuut komt Moos weer naar buiten. Vraagt een jongeman tegenover hem waarom hij zo met latijn bezig is.

Lul in natte kut gratis sexfims kijken

Jantje en de melkboer Goochelaar N Hollandse vrouw Dom Blondje Kiwi Waarom niet van papier? Twee zakken cement Erger dan Met een zak friet Bij de antiquair Twee blondjes Pas op, zachtjes!

Cup-a-soup Ik zie, ik zie wat jij niet ziet En samen is het Hét verschil De witte telefoon van Beatrix Dom blondje eet geen augurk De mandarijn Mijn jas komt van F lef nederlander, belg en een turk de zandkorrels drie oenen baksteen blind toppuntvanlefheid man xD domkoppen jantjes plas drama Kettingzaag Wat staat hiier jantje op school pinguins Drop de nijs jantje ajax String Hoerenloper..

Wat is het toppunt van gemeen oranje en rond oma hankt een beetje zat hoeveel? Schoenen knellen Sterren moppen Verkeerd verbonden Koningin Wie is Mondeling Hele mik Fluiten Kleintje?

Boertje gelaten Konijntje You finish? Later krijg ik er genoeg Leren pijpen Glazen tafel Wildernis Of mag ik hier niet roken? Heb ik dat later ook? De pijp uit Erwtensoep Kertboom Trein When Met een olifant Verschil Droge lippen Melk drinken Curryworst Theezakjes Doos Groter In je portomonnee Jarretels keer 10 minuten te laat Verschil tussen vrouw en koelkast Zwerver gepakt in zijn slaap Onderzoek naar sex in de familie Omgedraaide sexuele voorlichting Grotere borsten Wat is een penis?

Waarom de klok een kwartier vooruit schiet Hoeveel kamers? Haan zonder handen Wat vraagt een hoer van Sinterklaas? Blondje met diepe navel Man en olifant in sauna Jongens lijken net paraplu's Zakenman en zijn secretaresses Sterkste lijm van de wereld Niet duur voor.. De zwager Been ligt open Zak kammen voor één piek Wat is een penis? Bijna elke dag Wat is neuken? Kut van papier Boeren op stap Bewijs dat vrouwen dommer zijn Man wil iets vies doen haar op me pruim Stoute sneeuwwitje Bejaard stel bij de dokter ajax heel snel Vreemd De slimme knecht Sex met een patient benen omhaag het lichaam hihi schemerlamp testje voor het huwelijk hoeren Jantje De Nonnen in het park HALLO suikerpot de monnik pinnen kan ook bij een hoertje Benen omhoog strand stoten hans en grietje Brood Bejaarden sex Handrem schemerlamp Boekenkast tenniselleboog ff Lenen: Ergens in de VS.

Opa op de walletjes Ongeluk wortel e npenis Slet?! Vieze Japanner douwe egbert Kinderen ouderensex oogkontakt Batterijen Muts volle mond Samen komen we er wel uit toppunt Meisje zonder ervaring Tijd zat chain en tarzan condoom Kerstman het leven zoals het is Geen klote tarzan en jane grof melig Dom blondje rarara kinderen Reiziger nintende DS krijtje lekker voelen angelien - vreemdgaan Liefdesverdriet chain en tarzan 2 Lilliputter Zakzozie instrument nonnenklooster Astronaut Papegaai kees henk De seXcluB sex jantjuh E-book Verdien Euro per week met Ebay vreemdgaan Een "ongelukje" Fietsen afwijzen Familie Gedichtje voor het slapengaan sexclub Uil De man van 50 jaar liefde Groen Arme Koe lichtste ding lelijk kind Zaad schaamlippen Schuldgevoel Zoon?

Mop tongen hahhahahahahhahah Eng Ernie in de kerk Vervelend Pakken jantje vet Het liefst wel Glazen pot met tientjes tom en jerry penis lengte mh.. Lolly Twee batterijen wat is groot en stijgt? Kanarie met zaad Condooms Kopen weet jij hoe? Banaan en een Sigaar 3 mannen viessze dingen Rode oortjes Vies hondje De Boekhouder eifeltoren domblondje In de hoek Four wheel drive Melkertbaan Helikopterpiloot Patser!! Ik weet het niet Advertentie Grapje joh Dat was Japans Ik ben zo heet Stof onder de knie Wilt u menu?

Niets weten Rood geworden Wat is economie? Adem in, adem uit De drogist Ik wil een brug Kots Mag ik een rietje.. Opa neemt kleinzoon naar bejaardentehuis!

De moeder van Jantje heeft drie zonen? Een duitser die drinkt uit het kanaal! De schoonouders van Jan! Grafschrift van een robot? Lekker een soepje in een spoorwegrestaurant! Hoeveel dagen werken we in 1 jaar? Een timmerman, metselaar en een elektricien! Een gek op een brug! Sam, Sarah en de jurk! Een Amerikaan en een Nederlander!

Op zoek naar een tuinman! Een Nederland, Duitser en een Japanner! Het domme blondje bij de kapper! Oma woont op het vliegveld! Hoe kan je zien dat een dom blondje op de computer heeft zitter typen? Twee gekken in een tehuis! Een meisje met frank. Een Rus, Amerikaan en een Belg!

Twee mannen op de golfbaan. De fiets van Sint Drie dronken vrouwen op de camping. Hond bijt schoonmoeder dood. Een meisje in de trein!

Wat gebeurt er als een dom blondje naar België gaat verhuizen? Waarom kunnen domme blondjes niet skieen? Een vrachtwagenchauffeur op de autobaan! De vrachtwagenchauffeur en de pater! Heeft een citroen pootjes? Wat staat er op het graf van een tandarts? De man in de snackbar! Bill Gates en de Professor!

De piraat met een houten been! Waarom komen Nederlandse mannen zo weinig klaar? Twee stronten en een diarree!

De radio van de buren Uitvinding van het koperdraad Olé Twee oude vrouwen in het bos! Vrouwen en een overall Kaarten De twee homo's! De man de buurvrouw! Hebben jullie wel een een vrouw met een lul gezien? Twee oude dames opstap. Wat doet de piloot met de stewardess Als je gebroen bent heb je 2 kansen! Een reis naar de maan! Waarom zijn vrouwen boven de 50 niet meer ongesteld? Een helikopterpiloot die vliegexamen moet doen! Een man die niet zwemmen kan! Een boeren zoon die 18 wordt!

Wat is het verschil tussen een po en een theepot? Twee dronken kerels en een geest! Wat is het verschil tussen het Nederlands elftal en de Smurfen? Een Indiaan en zijn zoon Paardeleuter Wat is een begrafenisondernemer op vakantie? Dag niet werken Een penis en frikandel en een kroket Een dom blondje in een electrozaak!!

Een blondine naar Mallorca Wat vrouw wil voor Kerstmis! Een passagier die doet wat niet mag! Man wordt gestoken in zijn leuter. Gorbatjov, Clinton en Bill Gates bij God. Een Nederlandse vader zegt tegen zijn vrouw! Een Japanner en een Nederlander! Een Chinees in Florida. Een Belg, een Duitser en een Nederlander. Twee mannen in een zwembad. Hij komt op een plek waar drommen mensen samenscholen.

De pastoor vraagt aan een voorbijganger: Er ontspint zich het volgende gesprek. Hoe kom je daarbij zegt de priester: De beide geestelijken kregen bijna slaande ruzie. Weet je wat, zei de pastoor, we vragen het aan de kapelaan. Deze rook heel diep aan de slip en zei: Bij een begrafenis loopt achter de lijkwagen een man met een hond. Daarachter lopen nog mannen. Vraagt toeschouwer aan man met de hond.

Wie wordt hier begraven? Mijn schoonmoeder zegt de man. En wat doet die hond er dan bij? Die heeft haar doodgebeten. Och, zegt de toeschouwer, mag ik hem lenen?. Waarom strooien domme blondjes kruimeltjes in de WC? Een vrachtwagenchauffeur neemt een nonnetje mee die staat te liften. Hij bekijkt haar eens goed en vraagt: Door de tank vol te gooien!!!!

Hoe begraven de Belgische soldaten een landmijn? Ze graven een kuil, leggen onder doodse stilte de mijn erin, gooien heel voorzichtig het zand erop en stampen het goed aan. Een vrachtwagenchauffeur neemt een liftster mee.

Na vijf minuten zegt die liftster al: Daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Dus de chauffeur zet zijn wagen aan de kant, en ze kruipen onder de auto. Terwijl ze zo bezig zijn, ziet die chauffeur ineens twee leren laarzen naast zich staan. Ze heeft voor het eerst voorlichting gehad en moeder vraagt belangstellend hoe het is gegaan.

Voor die gelegenheid komt de burgemeester bij haar op bezoek. Toen ik veertig was, zei de dokter: En toen ik tachtig was, zei de dokter: Hij pakt zijn pistool en schiet zo zijn naam in het plafond. Hij gaat naar buiten pakt een handgranaat haalt de pin eruit en gooit hem zo in het kippenhok. Met een grote knal de heleboel de lucht in. Prachtig jongen zegt zijn moeder, alleen jammer dat je vader het niet meer kan zien.

Die was net de kippen aan het voeren. Papa, heb jij twee piemels? Wat is de overeenkomst tussen bergbeklimmen en je laten pijpen door Viola Holt? Beslist niet naar beneden kijken! Vijfendertig prostituees op de Amsterdamse Wallen krijgen van de dokter een brief dat ze opnieuw gekeurd moeten worden. Ze gaan naar de dokter, en er staat dan ook een rij tot buiten de deur.

Er komt een oud tandeloos vrouwtje voorbijlopen, en die vraagt aan een hoer: Uiteindelijk komt dus ook het oude vrouwtje bij de dokter, en de dokter zegt verbaasd tegen haar: Diezelfde nacht onweert het en jantje vraagt: Juf mag ik bij u in bed slapen, want ik ben bang in het donker en het onweert ook nog! Poosje later jantje weer: Juf,ik kan nog niet slapen! Ik mag meestal mijn vinger in mijn moeders navel doen tijdens het slapen!

Poosje later de juf: Jantje, dat is mijn navel niet. Vraagt de juf op school wat het grootste is dat je in je mond kunt stoppen. Jantje weet het antwoord: Ze moet van de dokter op de behandeltafel gaan liggen, waarna de dokter haar een ontzettende beurt geeft. Geschrokken roept de vrouw: Het lijkt wel of het huis van Moos in de fik staat.

Sam loopt er naar toe, en ja hoor, het huis van Moos staat in lichterlaaie. Dan ziet hij Moos naar buiten rennen, stoppen, en weer naar binnen rennen. Na een halve minuut komt Moos weer naar buiten. Vraagt een jongeman tegenover hem waarom hij zo met latijn bezig is.

Dus hij belt de man van zes miljoen en zegt: Ziet ie daar voor een open raam Supervrouw wijdbeens op bed liggen, poedelnaakt. En van je een, twee, drie en maakt ermee gedaan. Weg is ie alweer. Ziet hij in een hoekje een zuster staan huilen. De arts vraagt wat er aan de hand is. De arts begrijpt niets van al dit verdriet. Als hij beneden een kroketje gaat halen, ziet hij de kantinejuffrouw staan huilen. Hij loopt naar kamer en ziet meneer Meyer dood in bed liggen. Niks bijzonders in een ziekenhuis.

Slaat de dokter de lakens weg: Zo'n grote heeft de arts nog nooit gezien. Die moet ik aan mijn vrouw laten zien, denkt hij. Dus de arts snijdt de penis eraf, zet 'm op sterk water en neemt 'm mee naar huis.

Thuis gekomen zet de arts de pot met sterk water op tafel. Zijn vrouw ziet het en zegt: Vrouw weet alles beter. Wil hij net weggaan, wordt er weer opgebeld: Maar hij vergeet de intercom uit te doen en zegt tegen de co-piloot , ik ga even schijten en als ik klaar ben geef ik de stewardess een beurt.

Maar ja dat hoor je nu natuurlijk door het hele vliegtuig heen en de stewardess rent naar de cockpit om te waarschuwen dat de intercom nog aanstaat.

Zegt een passagier, rustig aan maar hij moet eerst nog schijten. Weet je hoe ze een crematorium voor lesbiennes noemen? Meester geeft les over het menselijk lichaam: Ze klaagt dat haar man niet meer met haar vrijt.

De volgende dag komt de vrouw terug met haar man. De dokter zegt tegen de vrouw: Hierop zegt de dokter tegen de man: Zo moet dat dus, en dat driemaal per week. Er loopt een vrouw in het Vondelpark met een tampon achter haar oor. Een man loopt achter haar en zegt haar dat ze een tampon achter haar oor heeft. Ze voelt achter haar oor en zegt: Na een minuutje of vijf staat die weer en vraagt wat dit in godsnaam moet voorstellen.

Boos gaat de nederlander weer zitten aan de bar. Een tijdje later geeft die japanner hem een enorme heupzwaai. Kreunend en nu nog bozer staat de man weer op en vraagt wat dit dan wel niet moet voorstellen "Dat is Judo, komt uit japan". De Nederlander heeft het nu behoorlijk gehad en loopt naar buiten. Een tijdje later komt hij terug met een ijzeren voorwerp in zijn hand. Hij ziet de japanner nog aan de bar zitten, en geeft hem een enorme ros met het voorwerp. Na een half uurtje komt de japanner weer een beetje bij en ziet de Nederlander staan.

Todat Kok ineens roept: En de piloot zit dat allemaal zo eens aan te horen en zegt opeens: Een Duitser, een Nederlander en een Belg zitten in een vliegtuig. De Duitser gooit een fles wijn naar beneden, de Nederlander vindt dat wel leuk en gooit een baksteen naar beneden. En de Belg gooit een bom naar beneden. Even later zijn ze geland. Dan lopen ze een stukje naar stad en komen een man tegen en schreeuwt: Ze lopen weer een stukje verder en komen weer een man tegen en schreeuwde: Ze lopen weer wat verder en komen een een jongen tegen die staat te gieren van het lachen.

Ze vroegen aan hem: De vrouwen krijgen in plaats van de pil smarties   Een eigenaardig misverstand: Beste Sigmund, In verband met onze vriendschap, ben ik je verplicht mede te delen wat mij is overkomen. Zoals je bekend was, was ik sinds enkele maanden verloofd met een schat van een meisje. De verloving is thans echter uit door een eigenaardig misverstand. Je moet weten dat ik mijn meisje een paar handschoenen voor haar verjaardag wilde geven.

Kutjes en piemels meisje pijpt opa

Een diamant in het water Zelfvertrouwen Rood en geel Kleintje Uhmm.. Nog eens schieten Vieze handen Verschil tussen een kip? Petra kan niet tellen Wie is sneller? Schoonmoeder in het beton Uit de kom Zandkorrels in een woestijn Verschil tussen Sanex en vrouw Verschil tussen ezel en paard Groen en kan skiën Geel en levensgevaarlijk Zwart en snel Man voelt zich niet lekker Donderop en Verstandje Onzichtbare inkt Dom Ineens jongen Flauw4 Flauw3 Flauw2 Flauw huh?

Ongeluk kig Dom mer blondje Hoogtepunt Wat is het? Het plakt Niemand thuis k In de put Veel auto's p Twee bananen Hoge stem.. Jantje en de melkboer Goochelaar N Hollandse vrouw Dom Blondje Kiwi Waarom niet van papier?

Twee zakken cement Erger dan Met een zak friet Bij de antiquair Twee blondjes Pas op, zachtjes! Cup-a-soup Ik zie, ik zie wat jij niet ziet En samen is het Hét verschil De witte telefoon van Beatrix Dom blondje eet geen augurk De mandarijn Mijn jas komt van F lef nederlander, belg en een turk de zandkorrels drie oenen baksteen blind toppuntvanlefheid man xD domkoppen jantjes plas drama Kettingzaag Wat staat hiier jantje op school pinguins Drop de nijs jantje ajax String Hoerenloper..

Wat is het toppunt van gemeen oranje en rond oma hankt een beetje zat hoeveel? Schoenen knellen Sterren moppen Verkeerd verbonden Koningin Wie is Mondeling Hele mik Fluiten Kleintje? Boertje gelaten Konijntje You finish? Later krijg ik er genoeg Leren pijpen Glazen tafel Wildernis Of mag ik hier niet roken? Heb ik dat later ook? De pijp uit Erwtensoep Kertboom Trein When Met een olifant Verschil Droge lippen Melk drinken Curryworst Theezakjes Doos Groter In je portomonnee Jarretels keer 10 minuten te laat Verschil tussen vrouw en koelkast Zwerver gepakt in zijn slaap Onderzoek naar sex in de familie Omgedraaide sexuele voorlichting Grotere borsten Wat is een penis?

Waarom de klok een kwartier vooruit schiet Hoeveel kamers? Haan zonder handen Wat vraagt een hoer van Sinterklaas? Blondje met diepe navel Man en olifant in sauna Jongens lijken net paraplu's Zakenman en zijn secretaresses Sterkste lijm van de wereld Niet duur voor.. De zwager Been ligt open Zak kammen voor één piek Wat is een penis? Bijna elke dag Wat is neuken? Kut van papier Boeren op stap Bewijs dat vrouwen dommer zijn Man wil iets vies doen haar op me pruim Stoute sneeuwwitje Bejaard stel bij de dokter ajax heel snel Vreemd De slimme knecht Sex met een patient benen omhaag het lichaam hihi schemerlamp testje voor het huwelijk hoeren Jantje De Nonnen in het park HALLO suikerpot de monnik pinnen kan ook bij een hoertje Benen omhoog strand stoten hans en grietje Brood Bejaarden sex Handrem schemerlamp Boekenkast tenniselleboog ff Lenen: Ergens in de VS.

Opa op de walletjes Ongeluk wortel e npenis Slet?! Vieze Japanner douwe egbert Kinderen ouderensex oogkontakt Batterijen Muts volle mond Samen komen we er wel uit toppunt Meisje zonder ervaring Tijd zat chain en tarzan condoom Kerstman het leven zoals het is Geen klote tarzan en jane grof melig Dom blondje rarara kinderen Reiziger nintende DS krijtje lekker voelen angelien - vreemdgaan Liefdesverdriet chain en tarzan 2 Lilliputter Zakzozie instrument nonnenklooster Astronaut Papegaai kees henk De seXcluB sex jantjuh E-book Verdien Euro per week met Ebay vreemdgaan Een "ongelukje" Fietsen afwijzen Familie Gedichtje voor het slapengaan sexclub Uil De man van 50 jaar liefde Groen Arme Koe lichtste ding lelijk kind Zaad schaamlippen Schuldgevoel Zoon?

Mop tongen hahhahahahahhahah Eng Ernie in de kerk Vervelend Pakken jantje vet Het liefst wel Glazen pot met tientjes tom en jerry penis lengte mh.. Lolly Twee batterijen wat is groot en stijgt? Kanarie met zaad Condooms Kopen weet jij hoe? Banaan en een Sigaar 3 mannen viessze dingen Rode oortjes Vies hondje De Boekhouder eifeltoren domblondje In de hoek Four wheel drive Melkertbaan Helikopterpiloot Patser!!

Ik weet het niet Advertentie Grapje joh Dat was Japans Ik ben zo heet Stof onder de knie Wilt u menu? Niets weten Rood geworden Wat is economie? Adem in, adem uit De drogist Ik wil een brug Kots Mag ik een rietje.. Opa neemt kleinzoon naar bejaardentehuis! De moeder van Jantje heeft drie zonen? Een duitser die drinkt uit het kanaal! De schoonouders van Jan! Grafschrift van een robot? Lekker een soepje in een spoorwegrestaurant!

Hoeveel dagen werken we in 1 jaar? Een timmerman, metselaar en een elektricien! Een gek op een brug! Sam, Sarah en de jurk! Een Amerikaan en een Nederlander! Op zoek naar een tuinman! Een Nederland, Duitser en een Japanner!

Het domme blondje bij de kapper! Oma woont op het vliegveld! Hoe kan je zien dat een dom blondje op de computer heeft zitter typen? Twee gekken in een tehuis! Een meisje met frank. Een Rus, Amerikaan en een Belg! Twee mannen op de golfbaan. De fiets van Sint Drie dronken vrouwen op de camping. Hond bijt schoonmoeder dood.

Een meisje in de trein! Wat gebeurt er als een dom blondje naar België gaat verhuizen? Waarom kunnen domme blondjes niet skieen? Een vrachtwagenchauffeur op de autobaan!

De vrachtwagenchauffeur en de pater! Heeft een citroen pootjes? Wat staat er op het graf van een tandarts? De man in de snackbar! Bill Gates en de Professor! De piraat met een houten been! Waarom komen Nederlandse mannen zo weinig klaar? Twee stronten en een diarree!

De radio van de buren Uitvinding van het koperdraad Olé Twee oude vrouwen in het bos! Vrouwen en een overall Kaarten De twee homo's! De man de buurvrouw! Hebben jullie wel een een vrouw met een lul gezien? Twee oude dames opstap. Wat doet de piloot met de stewardess Als je gebroen bent heb je 2 kansen!

Een reis naar de maan! Waarom zijn vrouwen boven de 50 niet meer ongesteld? Een helikopterpiloot die vliegexamen moet doen! Een man die niet zwemmen kan! Een boeren zoon die 18 wordt! Wat is het verschil tussen een po en een theepot?

Twee dronken kerels en een geest! Wat is het verschil tussen het Nederlands elftal en de Smurfen? Een Indiaan en zijn zoon Paardeleuter Wat is een begrafenisondernemer op vakantie? Op de vierde dag bekruipt de ober een gevoel dat ie in de maling wordt genomen en als hij naar de keuken loopt voor en vieze vork besluit hij de man te testen. Hij pakt een schone vork en zegt tegen zijn vrouw "Wrijf deze eens een paar keer tussen je benen" Mary doet het en de ober loopt terug naar het tafeltje en geeft de vork aan de blinde man.

Deze ruikt aan de vork, trekt een verbaasd gezicht en zegt: Opa vraagt waar dat voor dient en die zoon die zegt: Nou, opa loopt de volgende avond naar de videotheek en die vraagt daar wat er zoal te huur is. Die jongen achter de balie die zegt: Dus opa komt thuis met die sex film en ze gaan hem samen bekijken.

Dat ze zien allerlei standjes en nieuwe dingen en ook zien ze dat er een vrouw mondeling examen ligt te doen. En die begint te snorkelen. Na een paar minuten vraagt ze: Ze loopt naar de eerste man toe, kleedt hem uit en begint hem te wassen. Eerst wast ze met een grote boog om zijn piemel heen, maar uiteindelijk vat ze de moed om ook zijn penis te wassen. Ze pakt de penis vast en begint de onderkant en de bovenkant nogal onhandig te wassen.

Helemaal de weg kwijt. En een dorst zeg, niet normaal meer. Zien ze ineens een klooster. Ze kloppen op de deur en tot hun verbazing wordt die deur opengedaan door een bloedmooie non. En zij vragen natuurlijk, of ze binnen mogen komen. Hier mogen geen mannen binnenkomen.

Nou, die drie kerels die overleggen even, maar ja ze zijn zo uitgedroogd, ze hebben geen keus he. Ze komen dat klooster binnen, wordt hun beroep gevraagd. Meteen wordt zijn lid afgehakt. De tweede is aan de beurt en die zegt: Begint die derde te lachen zeg. Ha, ha, ha, ha.

Zegt de ene tegen die ander: Nou die gozer gelijk naar de bakker natuurlijk. Dat hij zegt tegen dat winkelmeisje: Die loopt in beetje rond bij een van nieuwste cabrio-modellen. Komt er een verkoper op die man af en die zegt: Dus die verkoper vervolgt zijn verhaal en die zegt: Dit model is in 14 verschillende kleuren leverbaar.

Die verkoper wordt er een beetje gek van. Komt die baas van die verkoper het kantoortje uit en die zegt: Affijn die krijgen dorst en die gaan een kroeg in.

Die Nederlandse vampier die bestelt een glaasje vers bloed. Haalt die Engelse vampier een tampon uit zijn binnenzak en die roept: Twee vampiers zitten samen in een kasteel, zegt de een tegen de ander ik heb toch wel erge zin in vers bloed, zegt de ander ik ook maar over een uur wordt het al licht, zegt de andere vampier dat haal ik wel en vliegt weg, binnen een minuut is hij al weer terug met een bek vol bloed, zegt de andere vampier zo hoe heb je dat gedaan, nou zegt de vampier zie je buiten die lantaarnpaal, ja zegt de andere vampier, nou zegt de vampier die zag ik dus niet.

Weten jullie dat het Belgische leger nog steeds met postduiven werkt? Ja, maar ze gaan nu toch moderniseren. Ze krijgen nu E-meeuwen. Vraagt een kleine ijsbeer aan zijn vader: Maar waarom vraag je dat? Een man komt thuis met een bos bloemen. Zegt zijn vrouw oh dan moet ik zeker weer met mijn benen wijd?

Heb je geen vaas dan? Een soldaat komt de kazerne binnen met een biljartkeu over zijn schouder. In de folterkamer ziet hij bekende zondaars staan kreunen van de pijn. Mussolini staat tot zijn middel in de kokende lava. Idi Amin staat tot zijn nek in de kokende lava. Met de moed der wanhoop stapt prins Bernhard in de lava, en tot zijn verrassing zakt hij niet verder weg dan zijn enkels.

Dat valt reuze mee, denkt hij. Maar dan duikt onder hem het hoofd van Adolf Hitler op, die roept: Ze zit zich aan de kaptafel op te maken. Dan pakt ze een grote spuitbus, en begint flink onder haar oksels te sprayen. Haar kleinzoontje staat dat kritisch te bekijken en zegt: Ze vragen hoe het gaat enz. Maar de ene heeft een houten been, een haak aan zijn arm en een glazen oog. Dus wordt er gevraagd hoe hij daaraan komt. Zegt ie zal ik je vertellen.

Ik ben piraat geworden en toen een ander schip ons wou enteren kreeg ik het werpanker in mijn been, hup houten been. En die haak dan. We waren een keer aan het stoeien met kapmessen toen sloeg iemand mijn hand eraf hup haak aan mijn arm. En dat glazen oog dan? Ik lag een keer te zonnen op het dek en toen scheet en meeuw in mijn oog. Maar dan hoef toch niet meteen een glazen oog. Ja, dat weet ik maar ik was nog niet gewend aan die haak. Er zit een ontzettend dronken kerel in de tram tegenover een vreselijk lelijke vrouw.

Zegt de dronken man: Er zijn mensen die doen het drie keer per week. Zegt het oude mannetje: Nou zegt ie zoek maar een mooie uit. Hij doet zijn kofferbak open, helemaal vol met vibrators. Nou zegt erica doe die grijze maar. Zegt de man die krijg je niet dat is mijn gastank. Een autohandelaar staat op van zijn barkruk en mompelt: Hij komt op een plek waar drommen mensen samenscholen. De pastoor vraagt aan een voorbijganger: Er ontspint zich het volgende gesprek.

Hoe kom je daarbij zegt de priester: De beide geestelijken kregen bijna slaande ruzie. Weet je wat, zei de pastoor, we vragen het aan de kapelaan. Deze rook heel diep aan de slip en zei: Bij een begrafenis loopt achter de lijkwagen een man met een hond. Daarachter lopen nog mannen. Vraagt toeschouwer aan man met de hond. Wie wordt hier begraven? Mijn schoonmoeder zegt de man. En wat doet die hond er dan bij?

Die heeft haar doodgebeten. Och, zegt de toeschouwer, mag ik hem lenen?. Waarom strooien domme blondjes kruimeltjes in de WC?

Een vrachtwagenchauffeur neemt een nonnetje mee die staat te liften. Hij bekijkt haar eens goed en vraagt: Door de tank vol te gooien!!!! Hoe begraven de Belgische soldaten een landmijn? Ze graven een kuil, leggen onder doodse stilte de mijn erin, gooien heel voorzichtig het zand erop en stampen het goed aan.

Een vrachtwagenchauffeur neemt een liftster mee. Na vijf minuten zegt die liftster al: Daar heb ik helemaal geen behoefte aan. Dus de chauffeur zet zijn wagen aan de kant, en ze kruipen onder de auto. Terwijl ze zo bezig zijn, ziet die chauffeur ineens twee leren laarzen naast zich staan. Ze heeft voor het eerst voorlichting gehad en moeder vraagt belangstellend hoe het is gegaan. Voor die gelegenheid komt de burgemeester bij haar op bezoek.

Toen ik veertig was, zei de dokter: En toen ik tachtig was, zei de dokter: Hij pakt zijn pistool en schiet zo zijn naam in het plafond. Hij gaat naar buiten pakt een handgranaat haalt de pin eruit en gooit hem zo in het kippenhok.

Met een grote knal de heleboel de lucht in. Prachtig jongen zegt zijn moeder, alleen jammer dat je vader het niet meer kan zien. Die was net de kippen aan het voeren. Papa, heb jij twee piemels?

SEX ZOETERMEER BETAALDE SEX