enorme kut meesteres lorena

Sessie twee is begonnen. De onderzoek stoel, het kruis en de tafel vormen de drie onderdelen. Meesteres Lorena leest mijn lichaam op bijzondere wijze. Steeds als ik voel niet verder te kunnen en overweeg ons afgesproken woord te zeggen, hoeft dat niet omdat ze gas terug neemt.

Haar zachte maar dwingende sten heeft enorme impact op mij. Anaal heb ik veel te overwinnen, en meesteres Lorena weet dat. Ze zoekt en vind mijn pijngrens en neemt mij mee over de streep. De balans tussen pijn en beloning is fantastisch. Voor de zwepen wat ik na de eerste sessie bang. Omdat ik har dat heb verteld laat mijn meesteres nu een breed scale aan zwepen op mij los. Wen er maar aan is de opdracht.

Ook hier een bijzondere balans maar met de juiste dwang en meedogenloosheid om mij buiten mijn comfortzone te halen. Mijn bij haar bekende fetisj voor voeten krijgt aan het einde de aandacht. Na een adembenemende reeks zweepslagen stom, ik had haar lief genoemd mag ik haar voeten, nat van haar urine en mijn zaad schoonlikken.

Daarna wenst mijn meesteres mij nog even voor haar eigen genoegen te misbruiken. Ik ga uitgeput naar huis. Ik sta aan de vooravond van sessie drie. Mijn lijf verlangt naar meer Den Haag, priveontvangst Mrs. Lorena Mijn vierde sessie met Meesteres Lorena.

Dat werd een sessie die mij nog lang zal heugen. Na een intensieve en voor mij intense sessie met de zwepen staat mijn lijf in brand. Meesteres rekt mijn doorzettingsvermogen op, en ik hou het nog maar net Dan bindt ze mij vast aan het rek aan de muur en volgt er een blinddoek en stilte. Ik merk dat er iemand is binnengekomen en ik vecht tegen de pijn in mijn lijf en de angst voor wat komen gaat.

Dan gaat de blinddoek af en zit er iemand voor mij op de knieën Voordat ik tot mijn zinnen kom krijgt hij de opdracht mij te pijpen, hetgeen hij met overgave doet.

We hebben het er wel over gehad, ik ja ik ben nieuwsgierig, maar dit Ik wil rustig worden en merk dat ik het lekker ga vinden Meesteres geniet van de aanblik en ik krijg een paar forse tikken. Ik vind dit lekker en weet dat het onvermijdelijke gaat komen Ik leer dat ik pijpen lekker vind en schaamte en acceptatie vechten om voorrang. Dan besluit meesteres dat het vandaag maar all the way moet gaan en wordt ik genomen terwijl meesteres Lorena mij vasthoud Uitgeput en uitgewoond lig ik op de tafel Nee geen helse pijnen.

Met bonkend hoofd probeer ik focus te houden als meesteres Lorena mij eerst langdurig slaat met haar blote handen, om daarna dicht bij mij te komen, mijn hoofd in haar handen neemt en fluistert: Ik buig mij over de man die inmiddels op de tafel ligt en begin aan mijn opdracht en zie dat meesteres door hem gelikt wordt omdat ze op hem is gaan zitten.

Ik voel hem schokken en in een roes ga ik door tot het einde De man gaat weg. Geen idee wie hij is. Opnieuw mag ik aan het eind van de sessie mij onderwerpen aan haar voeten, die diep in mijn keel eindigen.

Ik lig, duizelig en vermoeid, op de bank als meesteres naast mij komt zitten en mij een compliment geeft voor deze sessie. Ik hoor het wel maar het dringt niet goed door Dank Meesteres voor deze bijzondere sessie. Nog nooit ben ik zo frequent bij een Meesteres geweest. Een enkele keer zelfs 2x in een week en in totaal afgelopen jaar een keer of Iedere keer is het weer een genot en altijd weer spannend of ze iets nieuws voor me heeft bedacht, maar altijd rekening houdend met mijn mogelijkheden en beperkingen.

Na een super heftige sessie liet zo me zalig klaarkomen, maar heeft ze me nog de rest van de middag bij haar gehouden, vastgeboden en wel, in een aangrenzende kamer. Ze wist dat ik alle tijd had en ik vond het wel heel slaafs om na het klaarkomen, nog steeds geen kant op te kunnen. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag.

Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden! En andere keer heeft ze het omgekeerde gedaan. Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen. Uiteindelijk deed ze m'n penis koker weer om met daarop de cijfer slotjes. Klaarkomen zat er op die manier niet meer in.

Zo werd ik door haar naar huis gestuurd en ze zou me later die dag de code smsen. Pas dan kon en mocht ik klaarkomen. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de verlossende code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief. Ze wist dat ik alle tijd had en ik vond het wel heel slaafs om na het klaarkomen, nog steeds geen kant op te kunnen. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag.

Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden! En andere keer heeft ze het omgekeerde gedaan. Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen. Uiteindelijk deed ze m'n penis koker weer om met daarop de cijfer slotjes.

Klaarkomen zat er op die manier niet meer in. Zo werd ik door haar naar huis gestuurd en ze zou me later die dag de code smsen. Pas dan kon en mocht ik klaarkomen. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de verlossende code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief.

De laatste sessies was ook weer heel speciaal. Op een gegeven moment kwam er een meisje binnen. Na enige tijd kwam Meesteres Lorena me zelf verder onderhanden nemen en verwennen. Na de vele sessies met haar, gaat ze daar ook steeds verder met me. Nu heeft ze me ook laten weten een stap verder zullen te gaan met een nog specialere vorm van rimmen. Maar ook haar voeten masseer ik nog met met alle overgave, eigenlijk zodra ik bij en onder haar lig voel ik me volledig van haar en in feite ben ik dat ook!

Sinds kort heeft het Meesteres Lorena behaagd mij een slavencontract te laten ondertekenen. Hierin zijn onder andere afspraken gemaakt over hoe ik mij moet gedragen naar de Meesteres, maar ook gedragsregels buiten de sessies om. Zo had ik voorafgaand aan de sessie al 5 dagen mijn pik in een kooi opgesloten.

Tussentijdse opdracht van de Meesteres. Af en toe kreeg ik een ‘stimulerend’ berichtje van haar en dan komt het zaakje goed strak te zitten.

Gelukkig kreeg ik toestemming om hem die ochtend af te doen voor reiniging, maar daarna ging hij gelijk weer om en zo verscheen ik op de afgesproken en voor mij bekende locatie.

Even douchen en daarna moest ik op mijn knieën naar het bed toe kruipen en voor het bed geknield blijven zitten. De Meesteres ging voor mij liggen, stak een vinger in haar kutje en liet mij proeven. Heerlijk, supergeil, ik beschouw dat als een beloning. Toen werd door de Meesteres nagegaan of ik mij goed aan het contract had gehouden.

Ik bleek toch een paar dingen verkeerd te hebben begrepen, dus dat betekent straf.. Een latex band werd voor mijn ogen aangebracht, zodat ik niets meer kon zien.. Mijn handen werden met touw vastgebonden en ik kreeg de nodige klappen te verduren.

Daarna verdween de voet van de Meesteres in mijn kont en werd ik daarmee goed en vrij langdurig bewerkt. Na afloop moest ik de voet helemaal schoonlikken en kreeg ik te horen dat hij er nogmaals in ging als ik mijn werk niet goed zou doen. De Meesteres verdween even, geen idee wat ze ging doen, geen idee wat mij te wachten stond.

Ze kwam terug met een dildo en een latex vuist. De dildo moest ik in mijn mond houden, de vuist werd met enige moeite in mijn kont geduwd en flink nageduwd. Deze is daar de hele sessie gebleven, waarbij er regelmatig even flink mee geduwd en gedraaid werd.

Intussen moest ik op bed gaan liggen mocht de kooi van mijn pik af, maar de vrijheid was van korte duur, want mijn pik en ballen met touw stevig ingesnoerd en ook mijn voeten werden aan elkaar gebonden.

Machteloos, aan de grillen van de Meesteres overgeleverd. De dildo werd uit mijn mond genomen en in een glaasje verse Meesteresnectar gedoopt, om die vervolgens weer diep in mijn mond de duwen. Tussendoor kreeg ik de nodige klappen ermee in mijn gezicht, tegen mijn kont en tegen mijn ballen. De laatste klap kwam heel hard aan, daar moest ik echt even van bijkomen.

Gelukkig troostte de Meesteres mij door haar tepel in mijn mond te stoppen. Dat heeft ook wel geholpen om de pijn te laten verzachten. Ik kreeg nog meer nectar, nu rechtstreeks uit de bron, toch het lekkerst en het geilste.

Ik moest het kutje van de Meesteres helemaal schoonlikken en daarna ook het kontje, waarbij verlangd werd mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te duwen. Daarna reed de Meesteres zich op mijn gezicht klaar.

Supergeil, zoals ze klaar kan komen. Uiteraard moest ik daarna voorzichtig het kutje schoonlikken, de Meesteres is erg op haar hygiëne gesteld. Uiteraard zijn mijn tepels niet vergeten, ik ben er flink in geknepen. De Meesteres vindt dat ik daar nog wat meer training in moet krijgen. Aan het eind van de sessie ging de Meesteres weer boven op mijn gezicht zitten en werd ik door haar gemolken. Het laatste stukje moest ik zelf doen, terwijl ze goed stevig op mij zat zodat ik geen lucht meer kreeg.

Ik kwam klaar en mijn sperma werd opgevangen in een glas. Met de mededeling dat er geen druppel verspild moest worden kreeg ik dat vervolgens op te drinken. Bij het afscheid moest ik het slotje van de peniskooi openlaten en beide! Wat een geile, kinky sessie was dit weer. Ik kan bijna niet wachten op de volgende. Dank U wel, Meesteres Lorena! Labels « Vorige discussie Volgende discussie ».

..

Cardate noord brabant gratissex.com

GANGBANG ADVERTENTIE PJES ANAAL

Enorme kut meesteres lorena Na afloop moest ik de voet gratis sexfims kijken gangbang maastricht schoonlikken en kreeg ik te horen dat hij er nogmaals in ging als ik mijn werk niet goed zou doen. Iedere keer is het weer een genot en enorme kut meesteres lorena weer spannend of ze iets nieuws voor me heeft bedacht, maar altijd rekening houdend met mijn mogelijkheden en beperkingen. Ik kwam klaar en mijn sperma werd opgevangen in een glas. Na een super heftige sessie liet zo me zalig klaarkomen, maar heeft ze me nog de rest van de middag bij haar gehouden, vastgeboden en wel, in een aangrenzende kamer. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag. De laatste keren heeft ze me anaal al flink gebruikt en me de opdracht gegeven om mezelf daarin verder te trainen. Na enige tijd kwam Meesteres Lorena gratis sex tilburg negersex zelf verder onderhanden nemen en verwennen. En dat op mijn 56e Meesteres Lorena Meesteres Lorena Inmiddels ben ik meerdere keren bij Meesteres Lorena geweest en omdat ze nu een andere ruimte gebruikt, eentje waar werkelijk alles aanwezig is en die echt heel mooi en fris is, wordt het tijd om mijn laatste ervaringen met haar hier te delen. Lorena is voor mij pct meesteres, kinky, erotisch, mooi, heerlijk fris en zo bedreven. Ik sta aan de vooravond van sessie drie, enorme kut meesteres lorena. Aan het eind van de sessie ging de Meesteres weer boven op mijn gezicht zitten en werd ik door haar gemolken. Ze zoekt en vind mijn pijngrens en neemt mij mee over de streep. Daarna moest ik m'n ballen en pik nog met de peniskoker aan in het gat van een verticaal hangende plank leggen die daarna strak dichtgeklikt werd.

: Enorme kut meesteres lorena

Vrouw komt klaar film kim holland escort 943
Enorme kut meesteres lorena Wat gaat me met haar brengen? Den Haag, priveontvangst Mrs. Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden! Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen. Proeft gelijk naar meer! Bij het afscheid moest ik het slotje van de peniskooi openlaten en beide! Weet iemand of meesteres Lorena nog actief is??
Enorme kut meesteres lorena 421
Enorme kut meesteres lorena 50
Enorme kut meesteres lorena Dat heeft ook wel geholpen om de pijn te laten verzachten. Ik moest het kutje van de Meesteres helemaal schoonlikken en daarna ook het kontje, waarbij verlangd werd mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te duwen. Ik sta aan de vooravond van sessie drie. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de oma ssex een dildo code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief. Nieuwe Topics Berichten van vandaag Wie is er online? Steeds als ik voel niet verder te kunnen en overweeg ons afgesproken woord te zeggen, hoeft dat niet omdat ze gas terug neemt.